Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Adhd, alkohol og passiv aggressivitet.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Adhd, alkohol og passiv aggressivitet.

jan 11 2019 - 23:05
Min mann har adhd. Vi har vært gift i 20 år. Han drakk mye og jeg satt ned foten skikkelig for 6 år siden , da jeg innså at jeg vil ikke leve med en som drikker hver dag. Han har ikke drukket siden ,noe som står respekt av. Men det føles likevel ikke helt bra fordi det føles som han synes jeg står i gjeld til han . Innimellom så oppstår det en dårlig følelse i meg som jeg ikke-same forklare. F eks hvis vi sitter og ser påtv og jeg føler vi har det hyggelig, jeg blir revet med av et TV program, såsier han noe hvor jeg får en dårlig følelse. Det skjer så plutselig , jeg skjønner ikke hva som skjer. Men jeg merker stemningen mellom oss er endret og jeg føler meg overkjørt , underdanig. Jeg har lest litt om passiv aggressivitet og ser at det stemmer veldig på hva som skjer. Han viser jo aldri eller veldig sjeldent sinne overfor meg. Er liksom veldig medgjørlig og tåler alt. Det er veldig vanskelig å vite hva han egentlig føler /tenker. Det er skremmende å oppdage dette og jeg har lidd under dette i mange år. Jeg lurer på om noen andre har erfaring med dette og hva dere gjør med det?
Avatar

Re: Adhd, alkohol og passiv aggressivitet.

jan 12 2019 - 00:00
Innlegget er ulest.
Vet ikke om jeg kan svare på spørsmålet ditt, men vil hvertfall si at du har da ikke noe gjeld til han fordi han slutta å drikke fordi du krevde det. Hvis noen av dere skulle ha gjeld i dette spørsmålet så må det være han, for han fikk en effektiv grunn for å slutte å drikke, noe han har enormt stor fordel av helsemessig, sosialt og på alle måter. Men at dere sammen klarte å få han ut av drikkingen har dere begge hatt en ensom fordel av.

Og siden han sluttet etter ditt krav, betyr du nok atskillig mye for ham når det kommer til stykket. Men han høres litt misunnelig ut når du har engasjement. Om det er at han er misunnelig på at du kan glede deg/engasjere deg eller om han er litt sjalu på det du engasjerer deg i, vet jeg ikke.
Til forsiden