Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Musikken min :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Musikken min :)

mai 22 2017 - 07:42
Over 700 visninger og over 2100 timer spilt på YouTube :)

Det syntes jeg er kult..

Jeg har delt noe musikk jeg har lagd online og fått stort sett gode tilbakemeldinger. Dette blir jeg glad for! Selv om jeg nok kan jobbe mye mer med det jeg lager er det utrolig artig at folk setter pris på den sånn som den er. :D!

Det at de liker den nå motiverer meg veldig til å lære mer musikkteori og bruke mer tid på å komponere..

Det at folk setter pris på det man skaper gir god selvtillit og tilfredshet over å være og utrykke den man er/føler seg som..

:)
Avatar

Musikk

mai 22 2017 - 08:26
Alltid gøy med visninger på YT. Min høyeste på en video er 415.700. Og den er Norsk. Som du sier så er det en utrykksform. Musikk er for meg healing. Fortsett å skap musikk.
Avatar

Artigt

mai 22 2017 - 19:11
Eg og har musikk ute på YT. Ikkje min, men andre sin. Kjekt når det slår an.
Avatar

Bra jobba

juli 25 2017 - 22:46
Keep up the good work. Så morro! Jeg liker å sette meg mål og jobbe mot dem. Tenker om man setter veldig høye mål (til og med uoppnålige mål) så kommer man hvertfall halvveis! Det er kjempe tilfredstillende. Du burde være stolt av deg selv. :)
Til forsiden