Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et pust av kjærlighet..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et pust av kjærlighet..

nov 22 2016 - 02:03
I dag traff jeg igjen en slags venninne jeg var på vei til å inngå et forhold med for ikke så lenge siden..

Det var overaskende hyggelig og det virket veldig som hun var interessert i å ta opp kontakten.

Det var hun som avviklet forholdet tidligere før det hadde blitt mer enn litt klining og lett kos, i en periode som strakk seg over noen uker den gangen. Den gang syntes jeg selvfølgelig det var leit, men klarte å gå videre fra det uten særlig vanskeligheter. Allikevel er det som hun har tent en flamme inni meg igjen ved å vise denne interessen hun viste igjen i dag..

Sist forklarte hun at hun ikke hadde tid og overskudd til å inngå et forhold med meg men at hun fremdeles ville være venner. Noe jeg kan forstå utifra alt hun hadde å gjøre. Noe jeg derfor tok greit, men som jo selvfølgelig gjorde at vi ikke hadde den samme mer eller mindre daglig kontakten vi hadde en stund.

Det er gått et par måneder siden om ikke lenger, og jeg har ikke funnet noen annen jeg har kommet i like god kontakt med. Men siden hun ikke har samme interesse som meg til å få barn har jeg ikke latt bruddet gå så hardt inn på meg. Men det gjør allikevel utrolig godt å kjenne seg anerkjent på denne måten :)

Jeg har ikke så mye mer å si om dette, annet enn at dette er en god følelse jeg ikke har kjent på lenge..


"PEACE OUT" ;)
Avatar

Re: Et pust av kjærlighet..

des 6 2016 - 21:02
Bra å høre! glad på dine vegner (Y)
Til forsiden