Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En bedre sommer enn forventet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En bedre sommer enn forventet

aug 2 2018 - 09:59
Jeg var redd for at dette skulle bli en ensom sommer fylt med bare jobbing. Uten venner hjemme og dårlig til å bli kjent med nye folk så det ikke så lovende ut. Tok mot til meg og spurte om å finne på noe med en jeg har blitt kjent med her inne nå i år, som tilfeldigvis kommer fra samme plassen som meg. Nå har jeg ikke bare blitt bedre kjent med han, men også vennene hans. En veldig hyggelig fyr, og veldig hyggelige venner. Fra å forvente 0 sosiale hendelser denne sommeren har jeg nå møtt folk 4 helger på rad (!). Nr 5, og desverre siste gang før jeg drar tilbake til skolen, er planlagt. Jeg håper de synes jeg er trivelig å henge med, uansett har de gjort sommeren min mye bedre :) Takk for at jeg har fått være med, mann (du vet hvem du er)
Avatar

Re: En bedre sommer enn forventet

aug 2 2018 - 11:26
Hyggelig å lese noe positivt her inne. Håper de som sliter også er innom Gode opplevelser og ser at mange får det bedre, at det finnes håp, og at det er mange hyggelige mennesker man kan komme i kontakt med.

Kudos til vennen din. Å inkludere andre mennesker er etter min oppfatning noe av det beste man kan gjøre for andre, og for samfunnet.
Til forsiden