Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det uoverkommelige ble overkommelig!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det uoverkommelige ble overkommelig!

mars 31 2017 - 12:20
I går var jeg i et bursdagsselskap med familien som jeg har grudd meg lenge til fordi jeg sliter mye med panikkangst og holder meg helst hjemme.. Jeg hadde liksom planlagt lenge at jeg skulle ringe pappa for å si at ikke jeg kommer, men jeg klarte å gå likevel! :) Ettersom jeg måtte presse meg hardt for å komme meg avgårde og holde ut de timene, var det veldig stort for meg at jeg klarte det. Fikk en veldig god og stor mestringsfølelse. OG nok en gang fikk jeg overbevist meg selv om at de tenkte problemene mine ikke ble et faktum denne gangen heller. Tjohooo :D
Avatar

Re: Det uoverkommelige ble overkommelig!

mars 31 2017 - 14:59
Hurra, hurra! Veldig gøy og inspirerende å høre at du lot tanker være tanker og dro :)
Avatar

Takk!

mars 31 2017 - 23:41
Det har vært og er litt av en prøvelse hver gang, men det er det jeg må jobbe med tror jeg - å la tanker være tanker, som du sier. Men det er jo ikke alltid like enkelt å tenke rasjonelt når angsten prøver å ta overhånd. Uansett ble jeg veldig fornøyd med at jeg dro, det gikk jo bra, mye bedre enn forventet faktisk :)
Til forsiden