Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det som gir meg glede..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det som gir meg glede..

okt 30 2015 - 18:29
Det som gir meg glede kan være bare småting.. Kan være smil fra en ukjent på gaten.. kan være noe så lite som at jeg gir plassen min på bussen til en eldre dame og hun tar den imot.. andre ganger krever det større ting for å gi meg glede.. for eksempel kjøpe klær og smykker. men det som gir meg aller mest glede i verden er når jeg kan hjelpe et annet menneske. når jeg får lov til å hjelpe og jeg ser at hjelpen hjelper! Jeg føler en indre ro og massiv glede hvis jeg får til å gjøre livet ett hakk bedre for noen andre enn meg selv.. eneste grunnen til at jeg fortsatt lever er drømmen min.. drømmen om å bli lege. En sånn lege som hjelper de mindre heldige med fysiske plager.. men gjerne også psykiske. Jeg vil bli den legen som syke kan komme til å føle seg trygg på at de blir hørt og forstått.. Jeg får glede og fylles med håp når jeg ser for meg drømmen bli virkelighet.. når jeg kan forestille meg hvordan det blir den dagen jeg får lov til å ta en pasient inn på kontoret mitt og høre hvordan pasienten har det.. om en person kan åpne seg til meg og fortelle akkurat hva som gjør at personen får vondt fysisk eller psykisk.. så har jeg oppnådd det jeg ville. jeg vil være en person som man kan komme til å føle seg trygg. jeg føler glede når noen mener at jeg er enn sånn person..

Avatar

Re: Det som gir meg glede..

mars 27 2016 - 13:57
Det er sant som du sier, ett lite smil eller ett hei på gaten kan gjøre mye.
Så bra at du blir glad av å glede andre. Det er en flott egenskap. Jeg synes også det er fint å glede andre. Det er som de sier "den beste gleden du kan ha, er å gjøre andre glad".
Så bra at du følger drømmen din, å være lege virker som en givende jobb. Jeg har en lege som som virkelig bryr seg og har tid til å høre på meg, det å føle seg trygg, hørt og forstått hos legen betyr mye.
Jeg er sikker på at du blir en kjempe bra lege, og at du vil nå alle dine mål. Du har mange gode kvaliteter og virker som en trygg person som en vil betro seg til.
Følg drømmen din, jeg heier på deg.
Lykke til :)
Avatar

:)

mars 29 2016 - 01:20
Dette innlegget gjorde meg glad :)
Stå på videre og ønsker deg alt vel ^^
Avatar

Fint å se på eget innlegg

april 18 2017 - 21:52
Det er litt fint.. å gå tilbake til dette innlegget - når mørket har tatt over og håpet mitt er borte. Studiet er så tøft og jeg har vært så dårlig av fysiske sykdommer.. og psykiske plager at jeg helt har glemt den gnisten jeg hadde og målet mitt - som jeg nå ser i innlegget. Håper jeg kan finne glede i de tingene jeg nevner her igjen..
Til forsiden