Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten som forsvant...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten som forsvant...

feb 18 2016 - 03:29
Jeg har ikke hatt sosial angst på mange år nå.. det er herlig! :)

Jeg utfordrer meg stadig på nye områder. Opplever at jeg gjenerobrer gammelt sosialt territorium, i den forstand at jeg "blir mer megselv igjen". Men også utforsker nytt territorium I det å være sosial. Tenker på det at jeg tar imot Couchsurfere. Det hadde selv vært utenkelig for meg før jeg ble syk. Det gir et lite kick det der å ha folk innpå seg på den måten.. blir nesten avhengig.. sier stadig til meg selv at "nei, nå skal jeg ikke ta inn flere gjester på en stund". Men så blir jeg sittende I følelsen av ensomhet I en tom leilighet.. dermed har jeg plutselig tatt inn noen nye gjester.. burde nok ta en pause igjen over lengre tid nå, slik at jeg kan prøve ut hvordan denne ensomheten er å hanskes med.. det er bare så deilig å slippe den sosiale angsten som tidligere rev og slet I meg..

Det er som om jeg har en hel verden av sosiale relasjoner å ta igjen.. som om jeg allerede har gått glipp av for mye.. og at det nå dreier seg om å være så sosial som overhode mulig.. har liksom ingen tid å miste..

Kanskje jeg har fått angst om å kjenne på ensomheten? Som om jeg ubevisst flykter fra denne følelsen inn I sosiale relasjoner.. I så fall burde jeg kanskje utfordre denne ensomheten litt mer.. kjenne på den, dvele ved den.. liksom ta og føle på den..

Jeg tenkte egentlig å skrive om hvordan jeg er blitt kvitt angsten. Og at det var en bra ting.. Men innser at den kanskje bare har forandret seg. Til en ny type angst.. ..angst for å være alene..

Hm..

Før jeg ble syk likte jeg å være alene, med mine egne tanker og meninger.. midten av mitt eget univers liksom..
Til forsiden