Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Akkurat da.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Akkurat da.

mars 1 2016 - 17:35
Hei.

Fordi jeg ikke tør å si det til deg direkte, så skriver jeg "til deg" her. (Og deler samtidig noe av det fine du gav meg med noen andre).

For deg er jeg nesten fremmed. Vi har bare kjent hverandre i år, og både jeg og du vet at det bare er fordi du jobber med mennesker, og at snart vil vi mest sannsynlig aldri se hverandre mer. Men du har rukket å gi meg noe som ingen andre har gjort. Mye fordi jeg ga deg sjansen, men også fordi du så meg, du så meg og du hørte faktisk hva jeg sa.

Jeg ga deg muligheten til å slippe historien min. Jeg fortalte deg at den går utover det du egentlig har som arbeidsfelt, og det gjør den. Du fortalte meg også det, at du bare kunne svare ærlig, som deg. Og du gjorde det.

Jeg fortalte deg om en av de verste hendelsene som har skjedd i mitt liv. Om noen av de tankene og følelsen jeg synes er mest skamfulle. Og du tok i mot det. Jeg var ærlig, jeg var Meg. Du aksepterte det.

Jeg gråt da jeg gikk til deg. Jeg gjør aldri det for noen andre. Jeg gråter, men jeg går ikke Til noen. Du tok i mot meg. Og du gav meg det jeg trengte. Tid. Spørsmålene som jeg egentlig visste svaret på allerede. Bekreftelse. Du er full av varme, selv med din profesjonelle avstand. Jeg føler det, dypt inni meg. Du gav meg ærlighet. Jeg stoler på deg. Og det, er mer verdifullt enn alt i hele verden, for en som meg. Du hjalp meg å hjelpe meg selv, å sette tankene på plass igjen.

Alt er ikke perfekt. Men livet er litt bedre, jeg er litt smartere igjen. Fordi du tok i mot meg akkurat da, da jeg trengte det aller mest. Du lot meg være meg, da jeg var mest sårbar.

Tusen takk!
Jeg håper du vet hvor fint medmenneske du er!

Til forsiden