Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å være gratis gitarlærer.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å være gratis gitarlærer.

april 1 2018 - 10:46
Det kan være gøy å være gitarlærer. Det man kan kommer andre til nytte. Det er noe eget i det å sitte med hver sin nylonstrengsgitar og spille sammen. Det er en kontrollert måte å være sosial på som passer meg ypperlig. Gitar og også sang er godt for mye. Istedenfor å bare sitte i hver sin leilighet og spille kan man komme sammen og lære av hverandre. Det er topp,synes jeg. Om du vil kan du også bli med. Gjerne på villa valle i Sandvika.
Avatar

Gitarlærer

april 11 2018 - 21:06
Så gøy å lese ! Jeg elsker musikk og elsker å synge sammen med andre. Det er ikke så ofte man får anledning til det, så hadde jeg bodd på de kanter, ville jeg gjerne blitt med.
Nå er jeg en bestemor på 70, men man kan ha mye moro i min alder også, og det er fint med blanding av generasjoner.
Min far var veldig musikalsk, og da jeg var barn, satt vi ofte og sang. Han spilte gitar eller trekkspill, og jeg har fremdeles glede av sangene vi sang. De sitter som spikret.
Til forsiden