Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å fylle hverdagen med noe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å fylle hverdagen med noe

mai 19 2016 - 16:34
Jeg ønsker å fylle hverdagen min med enten aktiviteter eller noe jeg kan bli medlem av osv. Vil bare få fokus på andre ting enn skole og triste tanker.

Noen som kan komme med noen tips? :)
Hva gjør dere som gir hverdagen deres mening?

Avatar

Hei :)

mai 19 2016 - 17:35

Jeg skal ikke si det gir hverdagen noen mening, men som en distraksjon fra tanker og vondt så føler jeg å se på en spennende tv-serie eller film kan være en pause. Det hender også jeg spiller tv-spill.

Noe som derimot har gitt meg mening, som i perioder dessverre har vært vanskelig å gjøre, er trening.
Så om du har et treningssenter i nærheten av deg, så kan du trene styrke eller jogge (ute også selvfølgelig), det tar tankene vekk en stund, man føler seg bedre med seg selv og blir sliten på en helt annen måte.
Om du søker noe mer sosialt så kan du jo teste ut ulike klubber og idretter, om du ikke allerede vet om noe du kanskje tidligere har likt eller ønsket å gjøre.
Avatar

Gå en tur!

mai 19 2016 - 19:18
Trening nevnes, men jeg vil også slå et slag for å bare gå en god tur i skogen. Vet ikke hvor du bor hen, men her i Oslo er det i alle fall muligheter for å bruke noen timer ute i skogen. Går du med litt tempo er det god mosjon, og den friske luften og de grønne omgivelsene gjør godt for sjelen :)
Avatar

Re: Å fylle hverdagen med noe

mai 20 2016 - 17:50
Tusen takk for svar :)
Til forsiden