Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Voksne venner i Hedmark?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Voksne venner i Hedmark?

jan 6 2019 - 23:08
Hei! Jeg er ei dame på 39 som søker etter nye venner! Er ei oppegående frøken, liker jeg å tro. Men har blitt veldig ensom med årene. Har lite familie, og da faller man jo fort utenfor det "etablerte" i samfunnet. Jeg vet litt om hvordan det er å streve med angst og depresjon..men har kommet meg igjennom det verste og preges ikke mye av dette i hverdagen.

Jeg søker etter deg, du som er voksen (kanskje over 30 iallefall?), mann eller kvinne, og som ønsker virkelige vennskap hvor man kan snakke sammen om stort og smått, og ikke minst ha det gøy og koselig sammen. Jeg er heterofil, ikke ute etter kjæreste! Kun vennskap :)

For meg er det veldig viktig at de jeg slipper inn i livet mitt er til å stole på og ønsker meg vel. Jeg har lite interesse for "vennskap" hvor man sitter og dyrker det vanskelige og triste. Har lite tro på vennskap hvor den ene parten bruker den andre som "søppelbøtte" for alt som er vondt og vanskelig. Derfor styrer jeg unna sånne folk. Ikke for det, jeg tar gjerne en prat dersom du har det vanskelig. Men min erfaring er at mange mennesker egentlig ikke er interesesrt i å gjøre så mye for å hjepe seg selv eller på andre måter skape endringer i livet sitt. Man kan ikke forvente at den ene parten i et vennskap skal ta imot alle historier og alt "gruff" man brærer på, alltid være forståelsesfull, aldri stille spørsmål man ikke liker å høre.. Jeg søker med andre ord en person som er nokså selvhjulpen og klarer stå greit på egne bein, og som klarer praktisere et likeverdig vennskap.

Nå høres det kanskje ut som jeg ikke er en særlig varm eller empatisk person.. men det er helt feil :) Jeg snakker som sagt gjerne med deg om det du strever med.. Men ønsker ha kontakt med likesinnede som gjør en aktiv innsats for seg selv, og som søker vennskap som inneholder noe mer enn samtaler om livets elendigheter ;)

Jeg er en ganske humoristisk person. Liker iallefall godt å le! Så kan gjerne ta en tur med deg på stand-up en kveld, eller lignende! Kanskje se noe morsomt på kino også :) Er generelt veldig glad i dyr, særlig hunder! Er sånn passe sporty, og blir gjerne med deg å trener eller går tur! Er ellers glad i musikk og litteratur, og synes det er artig å lage mat. Blir du med å kokkelerer et godt måltid sammen, eller hva med å bake noe godt til kaffe´n?

Håper å høre fra deg!

Til forsiden