Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Agder

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Agder

nov 21 2018 - 14:33
Mann på 33 (snart 34) her. Dette blir veldig skudd i mørket, men prøver likevel.

Studerer førsteåret på universitetet i den mindre byen, og skulle så gjerne hatt flere jente-venner / bekjentskaper. Er ikke så sosial og utadvent av meg og har klart å finne meg noen greie kompiser men ikke mye hell hva angår venninner.

Syns er greit å være i kontakt med begge kjønn, og sosialiseringen ikke er så preget av maskulinitet. Jeg er mye mer enn bare prat om fotball, biler, damer++.

Jeg er en snill og grei person, har en del interesser og liker å gjøre forskjellige ting også. Kan også si jeg er mer moden enn de fleste der, og foretrekker rolige helger med generell aktivitet (gå tur, kino, bowling, middag) og samtaler på høyere nivå.

Vi trenger ikke å møtes omgående, kan gjerne opprette skriftlig kontakt først og se om vi kommer overens. Dog, hovedmålet er å finne noen for aktiviteter da. Du bør nok være eldre enn 20 år, og ingen øvre grense.

Jeg har bil og er mobil til fleste steder.

Til slutt må understreke dette ikke er kontaktannonse. Søker platonisk bekjentskap/vennskap. (For dating bruker jeg andre medier, og trenger solid oppdatering der, så om du kunne tenke deg å hjelpe med oppdatering av profil, hadde også satt stor pris på det)
Avatar

Hei!

nov 21 2018 - 22:40
Har sendt deg venneforespørsel og melding :-)
Til forsiden