Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner Oslo

okt 30 2018 - 13:35
Hei,
Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo med hund og samboer. Jeg har ingen nære venner eller noen jeg føler jeg "klikker" med. Jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut og kler meg, og det hadde vært hyggelig å snakke med en som delte de samme interessene. Jeg har i tillegg en del psykiske problemer, deriblant sosial angst, men har et stort ønske om å finne gleden med å være sammen med andre igjen.
Jeg har en valp på 10 mnd, som har vært en veldig stor utfordring på grunn av mine egne problemer, så det hadde vært hyggelig å ha noen å gå tur med en gang i blant.
Alder spiller ikke så stor rolle, men jeg er først og fremst ute etter venninner.
Avatar

Re: Venninner Oslo

nov 2 2018 - 23:07
Hei. jeg er en jente på 19, snart 20 som bor i alene i Oslo og føler meg veldig alene. Selv har jeg kjæreste men har ingen jeg føler jeg kan være sammen med i oslo utenom han. Savner veldig det å være med noen, det å ha venninner. Akkurat som deg egentlig, føler jeg ikke "klikker" med noen.. Selv er jeg også opptatt av hvordan jeg ser ut, så jeg trener en del og liker å holde meg i aktivitet Samtidig som det er koselig å se på serie og slappe helt av. Har slitt en del psykisk selv, og vært langt nede til tider og trenger virkelig noen å snakke med. Elsker hunder og elsker å gå turer! Er også helt ny på denne siden, så vet ikke helt hvordan ting her funker, men hadde vært hyggelig med venninner.
Avatar

Re: Venninner Oslo

nov 18 2018 - 22:13
Hei! Så hyggelig! Jeg har sendt deg en venneforespørsel :)
Til forsiden