Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner Oslo rundt 40 årene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner Oslo rundt 40 årene

nov 25 2018 - 12:05
Jeg føler meg så ensom og sliter i tillegg med angst og depresjon. Har nesten isolert meg helt fra omverden. Var tidligere veldig sosial og knyttet lett kontakter, men nå har flere falt fra da jeg ikke er så god til å vedlikeholde vennskap (mye pga jobb og familie). Treffer kun noen få svært sjelden. Håper nå å finne noen gode venninner her inne :)
Avatar

Venninner 40 årene

nov 25 2018 - 16:37
Hei,kjenner meg igjen på det du skriver,vil gjerne være en venn.
Avatar

Kanskje ny venninne?

des 4 2018 - 10:54
Jeg kjenner meg også igjen i mye av det du skriver. Var veldig sosial i 20-åra, ikke så flink i 30-åra, skal prøve å bli flink igjen i 40-åra (har nettopp begynt på de) :)
Avatar

Hei

des 27 2018 - 00:47
Jeg bor i Oslo, har familie og en deltidsjobb. Jeg har angst og tidvis litt deprimert. Jeg er reflektert og har et stort sett godt humør.

Jeg sendte deg en venneforespørsel og en personlig melding, håper det kom frem.

Gi beskjed hvis du ønsker å skrive for å bli bedre kjent, hyggelig å skrive litt att og fram og finne ut om vi har lyst til å møtes etter hvert.

God jul videre:)
Avatar

Heisann

des 30 2018 - 19:31
Jeg logget meg inn for første gang idag og her sitter jeg og skriver et svar
Avatar

Hei - igjen

des 31 2018 - 12:28
Av en eller annen grunn vises ikke hele meldingen jeg skrev. Jeg er 46, 2 barn i barneskole, samboer, bor i Bærum. Jeg har sakte men sikkert havnet i et dårlig spor i livet, venner har flyttet, vennepar har splittet opp, jobben endret seg, forholdet fikk en stor knekk..og plutselig erkjenner jeg at livet mitt ikke er bra og at jeg rett og slett ikke har det bra med meg selv. Destruktive tanker strømmer på, håpløsheten sniker seg på, likegyldighet kommer oftere, er blitt mer stille, unngår sosiale tilstelninger. Jeg har en visshet i meg at jeg kan blomstre, når jeg er trygg på jobben og i forhold til mine nærmeste. Jeg trenger ikke et kjempestort nettverk og en full agenda, jeg trives med alenetid hjemme også, men skulle gjerne hatt valget. Det å vite at jeg har noen å sende en melding hvis jeg ønsker å være sosial. Det å kunne bli bedt med på noe. Ha noen å gjøre ting sammen med betyr mye for meg og gir også selvtillit.
En periode hadde jeg en nabo som viste at hun likte mitt selskap, hun sendte meldinger og lurte på om jeg ble med på gåtur og diverse andre ting og hun var åpen og grei selv om hun hadde et stort nettverk ellers. Jeg merket at den lille kontakten gjorde meg veldig godt, jeg ble gladere og mer åpen, men nå skal de flytte. Jeg føler at det er så lite som skal til for å snu det vonde til det gode, det gir jo håp, men samtidig har jeg en tomrom inni meg som jeg er redd bare skal vokse seg større
Til forsiden