Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne ønskes IRL 30-40-50 år. Moss

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne ønskes IRL 30-40-50 år. Moss

okt 2 2016 - 11:42
Jeg er en kvinne i 40 årene som er syk. Jeg sliter med en del angst, smerte, utmattelse og er derfor ikke veldig sosial ute. Jeg ønsker noen jeg kan snakke med på telefon/skype og møtes innimellom når formen min tilsier at jeg er i form til å gå ut. Jeg har en liten hund og en voksen datter som ikke bor hjemme lenger. Jeg er interessert i dyr, og dyrevelferd, historie, vitenskap, jeg ser en del på tv serier mye science fiction, spenning, horror, thriller, krim, drama osv. Jeg er glad i musikk. hører mye på 80 talls pop, heavy metal, rock, house musikk fra 90 tallet.
spiller også en del spill på iPaden og noe på pc. må få tiden hjemme til å gå. jeg drikker ikke alkohol og jeg røyker ikke. Jeg bryr meg ikke om du både røyker og drikker, men jeg går dessverre ikke på byen. Dop er HELT uaktuelt.
Håper noen vil si hei til meg og har lyst på en ny venninne. jeg er en god lytter og flink med råd, jeg håper å møte en som er det samme slik at vi begge tar og gir og at det ikke bare går den ene veien der.

L =)
Avatar

Hei!

okt 15 2016 - 19:56
Hei Alvine :-)
Håper du har en fin lørdag? Jeg bor også i traktene, håper du har kunnet glede deg over fin høst?
Avatar

Jeg er her , vil du bli min venn?

nov 5 2016 - 13:09
Hei Alvine jeg bor også i Østfold, drikker ikke , røyker ikke kommer fra Afrika men har bodd i Norge i 15 år , gift med en Norsk man . kan vi prøve?
Avatar

hei

nov 11 2018 - 03:12
jeg har dessverre ikke vært her inne på lenge. jeg leter fortsatt etter en venninne. jeg bor i moss :)
Avatar

hei

jan 7 2019 - 01:18
hei, er det noen her i Moss som vil ha ei venninne?
Til forsiden