Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Bergen

sep 15 2018 - 20:10
Hei <3
Jeg har nylig flyttet til Bergen og kjenner dessverre ikke så mange her.
Jeg er ei 30 år gammel jente, har samboer og studerer fulltid. Jeg er utadvendt og lett å bli kjent med, men har blitt litt ensom her i Bergen.

Jeg føler det er vanskelig å finne venner på skolen, da de aller fleste er på et annet sted i livet enn det jeg er. Alder spiller ingen rolle for min del, så lenge vi kan finne på morsomme ting sammen.

Jeg liker å se serier, trene, shoppe og reise. Jeg er glad i musikk og går gjerne på konserter. Jeg savner venninner som jeg kan snakke med alt og ingenting om, noen som kanskje vil ta en øl/drink eller bare spise snop og se serier.

Send meg gjerne en melding!


Avatar

Jente 28

des 4 2018 - 20:00
Hei!

Har bodd noen år i Bergen. Kjenner ikke så mange. Vi kan gjerne bli litt kjent om du vil...
Avatar

Jente 29

des 5 2018 - 20:40
Hei. Jeg kunne gjerne tenkt meg å ta en øl med deg og bli litt bedre kjent :) Selv har jeg bodd i Bergen en stund, men mange av vennene jeg hadde her fra studietiden har flyttet. Selv er jeg en bokorm med mange kreative aktiviteter, hesteinteressert, og i det siste har jeg fått øynene opp for hvor kjekt det er å trene. Vi kunne trent sammen, gått tur, jeg er veldig glad i å se filmer og serier med andre. Dobbelt glede når man deler opplevelsen med andre :)

Ser at også krystall90 har tatt kontakt. Evt. går det jo an at alle tre møtes en kveld :)
Avatar

Re: Venner i Bergen

des 14 2018 - 20:58
Hei! Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Er også forholdsvis ny i byen, studerer på fulltid og har ikke et stort nettverk her. Vil gjerne bli kjent med flere folk :)
Jeg er forresten 27 år.
Avatar

Re: Venner i Bergen

jan 13 2019 - 10:15
Hei! Jeg er 27/28 år, nyutdannet og flyttet til Bergen for å jobbe i oktober. Hvis dere holder kontakt, og det er åpning for en til, hiver jeg meg gjerne med :).. Mine venner holder til i andre deler av landet, så det hadde vært kjekt å treffe noen "lokale".

Jeg er en person som kan snakke om alt og ingenting, og tar gjerne en øl/drink.
Til forsiden