Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Bergen

mai 12 2014 - 01:43
Ønsker å få kontakt med noen som har lyst å finne på ting. Pga mange år med sykdom, mistet jeg det lille nettverket jeg hadde her i Bergen. Er nå langt bedre fysisk og ønsker derfor å gå på bytur, drikke kaffe, gå på kino osv. God til både å snakke og lytte. Har blitt kjent med mye forskjellige mennesker gjennom årene, så er ikke så opptatt av bakgrunnen din. ( tenker da på om dine politiske syn, inntekt osv. ikke at jeg ikke vil snakke om evt. problemer. Ikke så god til å forklare meg her...) :-) Viktigst er bare «vennekjemi». :-)
Ellers kan jeg nevne at jeg er 36 år. Ingen barn. Dame. :-)
Ser frem til svar.

En liten oppdatering... Jeg søker venner jeg kan treffe i Bergens området... Jeg ønsker ikke flere å snakke med over tlf/nett... Beklager.
Avatar

Hei.

mai 12 2014 - 02:40
35 aar gammel ung herreman her hehe.....slitt gjennom hele livet fra barndom til naa egentlig.Ikke med samme problematikk selvsagt og selv om man har hatt en fin barndom er man jo ikke garanrert noe som helst.Men maa innrømme jeg ser en rød traad fraa barndom til naa.Ble nok skadet for livet i barndommen, men man kan ikke dvele ved dette lenger eller for aa si det saann jeg har brukt nok tid paa det.

Har mange interesser aa liker mye mellom himmel og jord.Musikk/sang, vitenskap, tattoos, mc, kunst/kultur.Og drømmer om aa kunne reise litt.Dømmer ikke folk etter kleskode eller utseende, men heller uti fra hvordan man er og ogsaa hvordan behandler andre.Jeg for min del prøver være snill, tolmodig og empatisk.Er nyskjerrig paa ting og prøver nye ting hvis jeg kan.Er ikke avholdsmann med det mener jeg at jeg har ett fornuftig forhold til alkohol.Røyker ikke ......

Liker aa tulle og le for en god latter er alltid bra for oss mennesker er det ikke?

Liker aa snakke med alle slags folk og tar gjerne en kopp kaffe paa byen alene eller sammen med andre.Trives i mitt eget selskap men ogsaa i andres, saa vet du det.

Bor litt i utkanten av Bergen, men ikke mer enn halv halv time ca. til byen med buss.

Kanskje vi snakkes.....:-)
Avatar

Hei du!

mai 12 2014 - 05:33
Heisann.

Du hørtes veldig hyggelig ut! Kanskje vi kan snakke litt mer sammen på privat? Legger du meg til?
Avatar

Har sendt venne forespørsel.

mai 12 2014 - 12:31
Legg meg til hvis du vil......:-)
Avatar

Venneforespørsel

mai 12 2014 - 13:02
Har også prøvd å legge deg til. :-)
Avatar

Søker venner i Bergensområdet.

juni 3 2014 - 22:57
Hei. Jeg søker venner i Bergensområdet. Jeg er lesbisk, 40 år og på vei ut av et langvarig ekteskap. Jeg har ikke vært spesielt flink til å lage meg nettverk her. Kommer opprinnelig fra østlandet. Kunne tenke meg noen å gå turer med, prate med eller å gå på kino sammen med. Jeg er ei blid og trivelig dame. Håper på svar!
Avatar

Lagt til

juni 24 2014 - 01:23
Har lagt deg til Fisk 1973
Avatar

Re: Venner i Bergen

juli 8 2014 - 16:06
Hei,

Jeg prøvde å legge deg til. Er ei jente på 26 som er nyinnflyttet til Bergen og foreløpig ganske ensom. Jobber og trener, men trenger noen å skravle med/gå i byen/på kino osv med. Håper vi snakkes :-)
Avatar

Re: Venner i Bergen

juli 15 2014 - 23:54
Jente på snart 27 her, bor i Sentrum og kunne trengt noen nye venner jeg også. :) Send gjerne en melding på privaten om dere vil? :)
Avatar

Hei

okt 20 2017 - 20:05
Jeg er 28 fra Bergen. Jeg og søker etter nye venner, jeg vil jerne møre deg og finne på noe
Til forsiden