Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spilleglad jente fra bergen søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spilleglad jente fra bergen søker venner

jan 24 2019 - 18:15
Hei. Jeg er veldig glad i spill og tegning og søker venner med like interesser som meg. Spiller mye rpg spill som skyrim, world of warcraft og dragon age men jeg liker også andre spill som half life og andre små spill. :) Sliter med mitt så derfor ønsker jeg å være mer sosial med andre mennesker. Send bare melding til meg om noen er like spilleglade som meg og ønsker å være sosial sammen :D Er 20 år.
Avatar

Re: Spilleglad jente fra bergen søker venner

jan 25 2019 - 08:41
Hei^^ Jeg er like også spill veldig godt, et sted der jeg kan være meg selv:) Jeg spiller for det meste spill som Destiny 2 og MHW. Skal også spille Anthem VIP Demo denne helgen:) På nettet er jeg veldig sosial. Men IRL er jeg den sjenerte typen. Glemte å si at jeg er gutt som blir 22 i år:)
Hvis du foretrekker å snakke et annet sted, kan du legge med til på Discord:

Hei, innlegget ditt har blitt redigert pga deling av personlig info. En har mulighet til å dele personlig info på vennetjenesten og ikke Forum, da dette blir synlig for alle.

Mvh Admin
Til forsiden