Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner på Haugalandet; Haugesund, Karmøy, Tysvær m.m. :o)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner på Haugalandet; Haugesund, Karmøy, Tysvær m.m. :o)

okt 15 2018 - 18:13
Hei :)

Jeg flyttet til Haugesund for ti år siden, men har få venner fordi jeg valgte å bruke all min tid på mitt barn med ekstra behov. Nå er barnet blitt voksen og har flyttet for seg selv, og jeg skulle gjerne hatt venninner som bor i nærheten som jeg kunne delt felles interesser med :)

Jeg er en jente på vel 40 år, men du må gjerne være mange år eldre eller yngre enn meg. Det har ingenting å si hvor gammel du er (bare du er voksen), hvilken kultur du har, om du har et livssyn eller ikke, eller hvilken legning du har. Men du må være jente (uansett legning) eller homofil gutt, siden jeg selv er heterofil og ikke trenger heterofil mannlig venn fordi jeg har en god mannlig venn fra før :)

Er du mye eldre enn meg i alder, vil jeg gjerne høre deg fortelle om livet ditt før og hva du vil med fremtiden. Er du mye yngre enn meg, vil jeg gjerne lytte til hvor du er i dag og hvor du har vært.

Om du drikker i blant eller er avholds har ingen betydning. Det har heller ingen betydning om du er norsk eller ikke, men du må snakke norsk flytende, siden jeg er veldig dårlig i å kommunisere på engelsk og andre språk enn norsk ;o)

Det viktigste er uansett din personlighet og felles interesser vi kan ha sammen.
Det er viktig for meg at du er en åpen og ærlig person som tør å si meg hva du mener og liker å diskutere og prate om alt mellom himmel og jord.
Det er også viktig at du tar initiativ til å være sammen med meg og å finne på noe, like mye hos meg som hos deg, og at du har respekt for andre og at mennesker er forskjellige.

Jeg er spesielt opptatt av kultur, forskning, menneskerettigheter, juss og sosiologi.
Jeg liker å møte mennesker som skiller seg litt ut og kan være litt annerledes, og føler jeg lærer mye mer om mennesker og meg selv i møte med folk som ikke er typisk A4. For meg kan alle mennesker tro på hva de vil, ha hvilken som helst legning, se ut som de vil, være mørk eller lys, fra hvilket som helst land i verden, og mene hva de vil - så lenge de ikke skader andre og respekterer meg for den jeg er :)

Jeg trener yoga daglig og har svømt ukentlig i over tyve år.
Jeg drikker sjeldent alkohol, bare fordi jeg er mer glad i vann :o)
En kopp varm sjokolade med is eller krem er noe av det beste jeg vet :o)
Jeg liker godt stille og rolige omgivelser, og kan gjerne liggesitte i en sofa hjemme hos deg eller meg og prate om livet og ha dype samtaler – som kan ende i latterkramper ;o) eller se på noe morsomt, koselig eller interessant sammen med deg på TV.
Jeg har en positiv energi og liker å le mye, så det vil være fint om du også er lattermild av deg :)

Jeg vil veldig gjerne bli kjent med deg som har lyst til å dra på teater, forestillinger, show, ballett, gallerier, kunstutstillinger og alle mulige slags interessante seminarer og kurs, og innimellom en god middag på restaurant. Kanskje også ta et fag sammen, bare fordi vi har lyst :o) og kanskje dra på dansekurs eller yogakurs, reise på spaopphold, og veldig gjerne en tur til utlandet i ny og ne. Jeg har nesten aldri vært i utlandet, men har veldig lyst å dra sammen med en venninne :)

Jeg har mest tid på formiddagene, men kan også møtes på ettermiddag og kveld innimellom. Det er viktig at du har tid og vil bruke tid til å være sammen og finne på kjekke ting sammen, gjerne flere ganger i uken :)

Jeg liker interiør, design, klær og noen typiske jenteting. Men ellers er jeg nok mest opptatt av gode samtaler om interessante temaer og aktiviteter som gjenspeiler mine interesser.
Veldig glad i god sunn mat men ikke kjempeglad i å lage mat selv ;o) Elsker du å lage mat vil jeg være din mest takknemlige gjest, og jeg kan også la meg inspirere til å lage noe sammen med deg :)
Ellers liker jeg mennesker som har alternative tanker og ideer, og kan gjerne prøve nye ting og finne nye interesser.

Selv om jeg har bodd i Haugesund i flere år, er jeg ikke så veldig godt kjent her. Viss du er godt kjent, må du gjerne ta meg med og vise meg rundt på steder som betyr noe for deg og som du liker. Er du like lite kjent som meg, kan vi kanskje utforske Haugalandet sammen :)

Håper du tar kontakt om du tror et godt vennskap med meg kunne være noe for deg :)

Vennlig hilsen meg :)
Avatar

Re: Søker venninner på Haugalandet; Haugesund, Karmøy, Tysvær m.m. :o)

nov 27 2018 - 22:18
Hei.
Jeg bor ikke i Haugesund, men har veldig lyst å bli kjent med deg. Legger deg til. K41
Til forsiden