Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner og alt som hører med (M29 telemark)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner og alt som hører med (M29 telemark)

aug 29 2018 - 20:09
Hei hei!

Er ute etter både nettvenner og venner jeg kan finne på ting med, er ikke så farlig med alder, kjemi er langt viktigere.

Det har blitt sånn at jeg nesten ikke har noe sosialt nettverk rundt meg, for det meste er det familie, og litt kollegaer mens jeg jobber. Har mye med at jeg jobber natt, ikke drar på byen, og har hatt lite hobbier ute, prøver å endre dette nå, men har lang vei å gå når det gjelder motivasjon.

Jeg vil alltid være oppriktig, og det er det eneste kravet jeg har fra enhver som vil bli kjent med meg. Vil kanskje ikke ønske å svare på alt i starten da jeg verdsetter min anonymitet, men jeg vil fortsatt være veldig åpen for dype samtaler, og er mer enn villig til å møtes hvis det virker bra, alt jeg har er tid. ;)

Utover det så kunne jeg tenkt meg å gå turer sammen, løpe, trene, og annet (åpen for forslag).

Er deprimert, og sikkert vært det lenge uten å ha tenkt noe særlig på det, mitt håp er at om jeg finner noen venner jeg kan virkelig være meg selv med, så kan livet bli litt bedre, og har da flere gode egenskaper som forhåpentligvis noen kan sette pris på :)

Interesser akkurat nå : Gå turer, trening, Ernæring/kosthold, filosofi, psykologi, politikk, etikk
Gamle interesser : Gaming/Tv serier.

Så er det kjekt å vite at jeg er veganer, verken røyker, drikker, eller bruker rus og bor alene. Vil ikke holde det imot noen om de spiser dyr osv, jeg gjorde det samme meste parten av livet mitt.

Ble langt det her, bare å ta kontakt hvis noen ønsker, bruker gjerne andre platformer også, skype/discord osv.

Ha en fin dag!
Avatar

Heisann

nov 6 2018 - 23:07
Er en på 30 som bor i Skien. Sliter selv med depresjon og angst i perioder. Synes gåturer er ganske greit, men vil ikke kalle meg en friluftsperson. Liker også veldig godt å gå på asfalt. Ærlighet og oppriktighet er viktig for meg også, selvom det kan være vanskelig til tider.
Kult at du er interessert i filosofi, jeg liker eksistensialisme selv. Politisk er jeg å finne på venstresiden, men ikke aktiv.
Andre interesser: Hører litt på musikk, ser litt film/serier, liker av og til å se på stand-up, liker å slappe av, er student.
Håper på svar!
:)
Avatar

Re: Søker venner og alt som hører med (M29 telemark)

nov 17 2018 - 01:39
Ja, så treg var jeg til å legge merke til dette. Hyggelig av deg å ta kontakt, har sendt en melding til deg :)
Til forsiden