Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venn I Vestfold. J22

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venn I Vestfold. J22

sep 13 2018 - 04:56

Jeg har nylig flyttet fra Larvik over til utgangen av Tønsberg. Helt ny i denne byen, sammen med samboeren min. Flyttet hit grunnet jobb, nå som ting har roet seg litt skulle jeg ønske finne en eller fler venner i området til å være med.

Jeg har nylig fylt 22, utdannet møbelsnekker. Alltid vært en klassisk guttejente. Men til tider skulle jeg også ønske å være av den mer" fniste " typen. Jeg bruker mye tid i bil. Har tegnet mye før i tiden, skulle gjerne ha dratt mer ut. Kanskje på et par kafé turer, eller ruslet en tur i byen. Ellers er jeg mye ute om kveldene på Vestfold rundt turer. Foretrekker like gjerne en film kveld som å kjøre bil.

Det skal sies at jeg har noe angst problemer, så et personlig møte kommer nok til å ta tid. Men det er selvfølgelig ett ønske jeg har. Men når det først slipper tak, kan man vel si det sånn:

" Små sprø jente i starten av 20 år, lattelig mye selvironi, vanvittig dårlig med ord. Rett og slett en wannabe bondejente som forvilla seg inn i storbyen
Avatar

.

nov 8 2018 - 18:08
.
Avatar

Re: Søker venn I Vestfold. J22

nov 28 2018 - 17:13
.
Til forsiden