Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker turvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker turvenner

mars 8 2016 - 13:37
Hei til deg eller dere der ute..
Jeg er en dame på 50 år som til tider føler meg ensom til tross for at jeg har familie og barnebarn. Jeg er veldig glad i å gå turer i nærområdet, men har ingen venner her i området å dele det med. Ønsker å bli kjent med andre jenter/ damer. Blir sittende mye alene, dessverre, selv om jeg liker mitt eget selskap, kan det bli for mye av det. Jeg er litt reservert i forhold til andre, er litt sjenert, men har ikke sosial angst. Men prøver likevel her.Skulle gjerne gått litt mer på kino, ut og spise etc..Veldig glad i å gå på kafe, og prate over en kopp kaffe, hjemme eller ute. Liker godt kreative hobbyer når jeg orker det. Interessert i det alternative, healing, osv..Jobber deltid, så har litt tid til overs. Jeg bor i Follo området sør for Oslo, så fint om du bor i nærheten, uansett er det hyggelig å høre fra deg.
Avatar

kaffe og ut på tur vennskap oslo

mars 14 2016 - 19:41
Hei. Er rimelig normal dame i Oslo som også savner noen i voksen/senior alder å sosialisere med en gang i blant. Ikke interessert i atletiske utskeielser, men kaffe, mat utstillinger, teater, kino, spasertur, picnic eller om sommeren tillater, til og med en tur på stranden. Selvfølgelig tryggere på damer enn menn, men den som intet vover....
Jeg er ny her, fant siden i dag, så litt usikker på hvordan dette fungerer.
Avatar

Re: Søker turvenner

mars 14 2016 - 20:38
Som sagt, den som intet vover... men føler ikke helt for å legge ut privat info her. . Og har aldri vært på "bind date" om man kan kalle det det. Alt her publiseres på åpen web. Finnes en mer "privat" kommunikasjonsform her?
Avatar

Re: Søker turvenner

mars 14 2016 - 22:21
Vi er i samme båt hva gjelder dating, så la oss holde oss til et casual treff :) Kaffe er innafor :D Kommer ikke fram noe venneforespørsel. Får bruke litt tid i morgen på å finne ut av dette. Vi snakkes. :)
Avatar

Re: Søker turvenner

mars 15 2016 - 12:52
Hei dere som har svart, beklager å ikke ha svart før nå. Jeg er selv usikker på hvordan utveksling av kommunikasjon foregår, om man kan skrive privat på en annen side, eller om forumet gir mailadressen til de en ønsker mer kontakt med..? Jeg er ikke interessert i noe forhold med menn da jeg har det fra før, men et ønske om å kanskje få en venninne eller to, hvis man har litt kjemi sammen. Skal finne ut av hvordan siden fungerer.
Til forsiden