Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker sjelevenn (Osloområdet)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker sjelevenn (Osloområdet)

des 3 2018 - 10:30
Hei! Jeg er en suicidal og bipolar mann på 23 år som fyller 24 på nyåret. Jeg velger å be om veldig mye, nettopp en sjelevenn. Jeg har dager hvor jeg er ekstremt ekstrovert mens jeg de fleste dager er en rolig introvert. Ironisk nok setter jeg pris på ting som humor, fine stunder, historie og eksistens. Vil få meg en venn eller fler som kanskje kan relatere til alt i hodet mitt, eller som vil snakke med en som liker å lytte. Alle har sin historie, vil du bli en del av hverandres? Send meg en melding da vel.

Andreas 23 Oslo.
Avatar

Venn?

des 3 2018 - 14:08
Hei Andres.
Idag enkte jeg at jeg skulle ta grep for å gjøre noe med min livssituasjon (ensomhet) så jeg googlet "turvenn", og der dukket du opp.Du er jo en ung mann, men jeg tenker, skitt au, det er jo jeg også. I hodet.
Jeg er en 63 år gammel pensjonist som satt igjen uten nettverk da jeg gikk av. Har familie
men jeg savner de gode samtalene. Jeg fordriver dagene med å gå på tur med to hunder, litt foto, båt på Øyeren om sommeren
osv. Artig om du tar kontakt.
Hilsen Rune
Avatar

Hei

des 15 2018 - 23:00
Hei. Gutt på 27 år, bor i Oslo.
Du høres ut som en interessant person :)
Jeg har ikke helt samme problematikk som deg, eller ja, tja.. Uansett. Tror vi kan ha ting til felles. Jeg har alltid vært filosofisk og grublende. Slitt mye mange år, men er plutselig blitt bedre, så er klar for å møte mennesker. Sender deg venneforespørsel, jeg. :)

Til forsiden