Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker andre høysensitive

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker andre høysensitive

aug 19 2017 - 19:36
Jente på 34 (HSP) ønsker å komme i kontakt med andre høysensitive. Jeg bor i Nordland, men avstand spiller ingen rolle. Kjenner bare at det hadde vært litt greit å bli kjent med noen som forstår en, som snakker samme språk og verdsetter dybde :)
Avatar

Hei !

nov 19 2018 - 18:21
Er en mann på 47 år .Jeg bor i Asker.Bor alene.Vil gjerne skrive litt med deg på lukket forum.Hvis kjemien stemmer vil jeg gjerne snakke med deg på telefon.Kan snakke om smått og stort.Er det greit at jeg sender deg en venneforespørsel.Hvis du vil skrive med meg på lukket forum må du aktivere venneforespørselen fra meg.Kan du skrive et svar til meg om det er greit på dette åpne forumet.Lover å ikke trekke meg før vi eventuelt blir bedre kjent og kjemien ikke stemmer.
Avatar

Hei !

nov 20 2018 - 20:52
Sender deg venneforespørsel siden du trolig ikke er noe særlig på forumet og ditt innlegg er gammelt.Kanskje du får SMS om min venneforespørsel.
Til forsiden