Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skrivevenn / nettvenn.... og kanskje evt. en venn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skrivevenn / nettvenn.... og kanskje evt. en venn?

feb 7 2019 - 19:53
Har det rimelig tungt og ensomt om dagen, og lengter virkelig etter noen å skrives med. Ingen håp fra de andre vennene, så håper det er noen her inne som kan stille opp på kort varsel.

Jeg er: 34 år mann, med tunge og depressive tanker om dagen. Hyggelig, snill. Kan være sjenert og tilbakeholden i starten, men varmer opp til folk på kort tid.

Du er: mann eller dame, og erfaring med ensomhet, depresjon, håpløshet og alt rundt det. Setter ikke krav på alder da det er erfaring og tanker som teller mest.

Ønsker: en som jeg kan skrives regelmessig med, helst over direktekontakt. Skype, Messenger, Whatsapp, Kik, Snap, Telegram. Kan sikkert skrives her inne også, men da kreves det god egenoppfølging siden forumet ikke har noe varsel på meldinger.

Annet: har mange interesser så trenger ikke bare prate om nevnte ting. Åpen for det meste.

Send forespørsel hvis du vil skrives :)
Avatar

Re: Skrivevenn / nettvenn.... og kanskje evt. en venn?

feb 12 2019 - 19:44
Jeg tror det finne de som kanskje er enda mer ideelle å prate med enn det jeg er, men som en begynnelse, siden jeg har litt erfaring med noe av dette, fra tidligere, så kan jeg sende en venneforespørsel, og sende opp denne tråden, så flere ser den.

Hvis du vil prate med meg, så må det nok bli her, men jeg er flink til å følge opp meldinger når jeg er innom.

Jeg er 24 år, men har mye forskjellige erfaringer fra livet, tross min unge alder, grunnet at jeg har hatt en del utfordringer opp gjennom, og måtte trosse veldig mye forskjellige sperrer. Om jeg er den helt riktige for deg, vet jeg ikke, men uansett, så er det en begynnelse å skrive en vennlig kommentar til noen. :)

-Vetle
Til forsiden