Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Plappresyk jente i 30-åra!!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Plappresyk jente i 30-åra!!!!

feb 1 2019 - 14:33
Hei =)

Er det noen her inne som liker å skrive en del om alt å ingenting å man kan få rn koslig dialog med?!
Jeg har vært medlem her i over 1 år nå for spessielt Ifjord nådde jeg bunnen så til de grader å trang å komme et sted for å snakke ut om ting å treffe andre her inne for samme problem.
Men , heldigvis nå 1 år senere er jeg da mye bedre psykisk trives med meg sjæl som ufør å lvever livet så gost jeg kan uten jobb - å til en forandring så stortrives jeg med det.
Lever med en hobby som består av video-blogging av alt jeg opplever i livet av spesifikke temaer som opptar meg i hverdagen.

Vil ikke påstå jeg er en helt A4 jente - liker en fest i ny å ne - har ikke mange venner men , dem jeg har er gull verdt for meg - elsker å musikk å dans , samt at jeg å liker å bli kjent med nye mennesker - så er du av den sort som liker å skrive mye å er EGENTLIG sosial bl.a folk men sliter å vise det offentlig mens på nett kan man plappre om alt da kan jeg råde deg til å ta kontakt med meg :)

Om du/dere lurer jeg er en telemarking - så håper jeg vi snakkes :D
Avatar

Re: Plappresyk jente i 30-åra!!!!

feb 1 2019 - 16:23
Prater gjerne
Til forsiden