Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker å starte samtalegruppe Kristiansund

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker å starte samtalegruppe Kristiansund

nov 29 2018 - 20:13
Heisann!
Jeg har et stort ønske om å starte en liten samtalegruppe for oss mellom 25-35 i Kristiansund. Både for å komme i kontakt med andre mennesker som kjenner på den dype ensomheten, eller følelsen av å være anderledes. Har vært igjennom mange tøffe (og fine) følelser og kommet ut på andre siden, siden jeg var 12 år, og har jobbet med meg selv aktivt siden 2012.
Jeg merker det at isolasjon/ensomhet er ofte i bunn til mange som sliter og har utforsket en del med psykisk helse i noen år, både i fra et fysiologisk sted og mental/følelsesmessig sted.
Derfor ønsker jeg å komme i kontakt med flere som vil dele sine perspektiv, livsopplevelser, bli hørt av oss som lytter av erfaring og være støtte til hverandre.


Litt om meg, jeg er 30 år, graver vanligvis dypt i alt som interesserer meg, i dette året har det vært det spirituelle, som inngår i det evige spørsmålet jeg har hatt siden barnehagen. Mens jeg har utforsket og prøvd ut alt mulig med åpent hjerte og åpent sinn, har jeg hatt mange innsikter og oppturer. Opplevde en skikkelig nedtur i høst, hvor jeg har måttet jobbet meg opp igjen mentalt sett, og følt veldig på ensomheten her i en ny by - føler kontakt med likesinnede hadde vært fantastisk.

Høres dette ut som noe for deg, gjerne ta kontakt!

Stor klem

Til forsiden