Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil hjelpe meg med å lage blogg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil hjelpe meg med å lage blogg?

nov 11 2018 - 14:28
Hei. Er det noen her som kan noe om blogging og som vil hjelpe meg? Jeg har lyst til lage en blogg på Wordpress, men bildene jeg legger ut blir veldig små og det går ikke an å klikke på bildene i posten slik at bildene åpner seg større. Noen som vet hvordan dette funker? Forslag til bloggested som har denne funksjonen?
Avatar

Re: Noen som vil hjelpe meg med å lage blogg?

nov 11 2018 - 15:21
Jeg har aldri hatt problemer med wordpress, men kanskje du burde prøve ut www.blogger.com
det er en lettere plattform for nybegynnere.

Vil du fremdeles bruke wordpress så må jeg nesten se hva som er problemet, altså noen screenshots eller noe. Det er mange forskjellige måter å laste opp bilder på, er det i et blogg-inlegg, eller i en modul? osv osv.

Evt, om det bare er bilder du vil legge ut så er instagram ganske fin, jeg er selv ikke så ivrig på det sosial aspektet av instagram, men det er en fin platform å ha bilder du vil huske på.
Avatar

Re: Noen som vil hjelpe meg med å lage blogg?

nov 15 2018 - 17:32
Personen som svarte over her kom bare med tomprat. Er det noen som har peiling på Wordpress og bilder? Eller peiling på å lage hjemmeside/nettside?
Avatar

Re: Noen som vil hjelpe meg med å lage blogg?

nov 15 2018 - 18:02
Herregud, hva forventer du egentlig. Snakk om å være utakknemlig! Skikkelig lavmål å kalle det tomprat bare fordi du ikke forsto noe av det. Ydmykhet vettu, det er en fin ting.
Til forsiden