Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil bli kjent med ei jente på snart 33,5 år ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil bli kjent med ei jente på snart 33,5 år ?

des 27 2018 - 15:32
Litt om meg bor i ei lita by kalt Brevik ligger helt kanten av Porsgrunn kommune der man kan faktisk se over til Bamble.
Etter ei grumsete fortid med inn å ut av sykehus som liten pga epilepsi å mye anfall så ble det å vanskelig å følge normal skolegang - noe som resulterte i 0 grunnleggende utdannelse i senere tid dole opperert i 96 .
Så startet fra scrath med vernet bedrift i 5 mnd ( GRUSOMT ) føre jeg ble ført over på en mer ordinær kafe av totalt 5 år å 10 mnd trivdes jeg der i tja ca 3 år - for det jeg lite viste var at den daglige lederen der skulle bli skikkerlig ond mot meg å bruke alt hu viste om meg - MOT meg i senere tid. Da plutselig alt var galt å hu mente hu burde gjøre alt selv - lutten av året 2012 ble kafeen lagt ned å jeg måtte se etter ny jobb.
Våren 2013 fikk jeg jobb på ei dagligvare handel i Bamble trivdes der i 4 av totalt 4,5 år , med tiden fikk jeg å lønn der å veldig gode venner - eneste problemet var bare veldig mye utskiftning av sjefer der å siste person som kom inn der hadde vanskligheter med å skjønne hvordan jeg jobbet med å stadig måtte ha oppfølging å at det var NAV-avtaler å div . Så 6 mnd og 3 uker etter at hu startet ga sjefen med fyken å etter det har jeg ikke turt eller villet søke på andre typer jobber.
Jeg er en ekte livsnyter som tar hver dag som det kommer å tenker at ingenting kommer gratis her i livet å at når bra ting skjer i livet selv de små tingene ta det til deg - jeg har vært i posisjoner ved å ha vært så deprimert at jeg ikke så poenget i å eksistere på en god perioder ( flere månder som jeg bare grein klarte ikke stoppe)orket ikke være med folk å div. Men , nå er jeg blitt blogger ( ubetalt å hobbybasis) å jeg får utrykke meg følsesmessig på en skriftlig måte - vet dette blir mye skriving å mye å lese.


Men , mest for dere da som elsker å skrive har humor , er empatiske av dere å elsker å være åpen om det meste er jeg den rette personen å skrive med , har mye på hjertet , men dog å få som jeg tørr skrive/snakke med som jeg vet vil tåle min måte å utrykke meg på - håper å få kontakt fra en eller annen - legg meg gjerne til vennelisten :)
Avatar

Re: Noen som vil bli kjent med ei jente på snart 33,5 år ?

des 27 2018 - 16:16
jeg skal hen til xxl i porsgrunn den 4 jan kjøpe harpun pil til bua mi, bor i kragerø . vi kunne tatt en kopp kaffe sammen og shoppet litt om du har lyst :-) mvh ole
Avatar

hei

des 27 2018 - 22:30
hei,lagt deg til og sendt meld
Til forsiden