Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som føler behov for en venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som føler behov for en venn

jan 22 2019 - 23:09
Hei.
Jeg er en hyggelig mann bosatt på Sørlandet som gjerne vil treffe noen nye mennesker. Er positiv, humoristisk, reflektert og kan snakke om det meste. Er i full jobb, har familie, men har også tid for andre. Vi kan kommunisere her på forumet, bare send meg en venne forespørsel. Eller vi kan skrive e-post eller chatte på Viber. Har. Er en ressurs person som bryr meg om andre.Det er en fordel om du liker å skrive eller chatte. Blir vi bedre kjent kan vi kanskje ta en kopp te eller kaffe sammen en dag.
Avatar

Hei !

jan 24 2019 - 20:58
Hva mener du med å Chatte på Viber.Hva er Viber ?Kunne du tenkt deg å få en telefonvenn.Fra mann 47 år og singel.
Avatar

Jeg kan skrive med deg :)

jan 24 2019 - 21:13
Hei, jeg er veldig glad i å skrive. Hører fra de fleste at jeg skriver for mye, hehe, så om du er intr i å chatte, så er jeg god på det. Vet ikke hva Viber er, og jeg er forresten bosatt på Østlandet, men ta gjerne kontakt hvis du vil.
Hilsen, kvinne 25 år.
Avatar

Viber

jan 27 2019 - 19:07
Viber er en chatte/meldings app som man skriver meldinger og kan ringe med, det likner på whatsapp for de som vet hva det er, den har samme funksjon som messenger appen til facebook.
Avatar

Hei !

feb 7 2019 - 20:49
Er en mann på 47 år.Bor alene i en leilighet.Bor i Asker .Vil gjerne snakke med deg på telefon,Hvis kjemien stemmer kan vi bli telefonvenner,Kan snakke om stort og smått.Liker musikk,TV,Internett,sosialisering.Sender deg en venneforespørsel.Vet du at du må aktivere min venneforespørsel for å skrive med meg på lukket forum.Dær kan du skrive spørsmål om det du lurer på om meg.
Avatar

Hei

feb 13 2019 - 21:31
Er en som er glad i og skrive brev. Sender også meldinger via chatte program hvis den jeg kommuniserer med liker små oppmuntrende meldinger. Jeg er dessverre ikke noe på telefon kommunikasjon, slik du virker å være glad i.
Selvsagt kommuniserer jeg også via telefon, hvis vennen min er langt nede, og trenger meg å snakke med. Men brev og iblant små dikt, er min greie. Og så møtes da, over en kopp kaffe, hvis jeg tilfeldigvis skulle reise forbi, og tid, sted er den rette for begge.
Til forsiden