Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen sinnsyke som vil starte band?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen sinnsyke som vil starte band?

nov 3 2018 - 04:39
Jeg vil lage band, men det er bare for sinnsyke. Det er mitt band og jeg er sjefen og bestemmer mest. Jeg spiller synth og trommer, så bandet trenger i hvert fall gitarist og vokalist. Helst også en trommis så jeg kan fokusere på synth. Åpent for flere instrumenter. Vi må møtes minst et par timer én gang i uken fram til vi har lagd i hvert fall tre låter.

Oslo/Akershus
Avatar

Hva ønsker du å spille?

nov 3 2018 - 11:28
Jeg blir med hvis vi kan spille akustisk. Jeg spiller nylonstrengsgitar på forsterker. Veldig god på fingerspill,akkorder og solo. Har også en ok sangstemme. Hva med coverlåter fra 60-70 tallet (mest) av det litt spenstige slaget.
Avatar

Nei!

nov 3 2018 - 15:06
INGEN coverlåter! Kun sinnsyk musikk. Elektrisk og digital.
Avatar

elsker dette

nov 20 2018 - 05:11
Elsker dette konseptet... kjenner en person med den vakreste stemmen noensinne men han får vrangforestillinger av å synge for da tror han at han er en viss avdød musiker og hvert ord han synger er en bekreftelse på det... så det er utrolig tragisk for har aldri hørt en så fin stemme.
Avatar

Re: Noen sinnsyke som vil starte band?

des 1 2018 - 16:42
I'm back! Anyone interested in music production? Join in!
Til forsiden