Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Meningsfull samtale

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Meningsfull samtale

okt 17 2018 - 01:17
Er det noen som fortsatt har interesse av å snakke om noe interessant, annerledes, ikke overfladisk sladder eller kjedelig smalltalk. vi kan prate om døden eller månen, eller lære noe nytt. Snakke om andre sider av livet, eller livet, hva nå enn det er. Eller prate tull å ha noe å tøyse om.
Dette er kun eksempler, ikke noe vi MÅ prate om.

Jeg ser etter et individ med et annerledes hode fra flokken, noen som går sin egen vei og som har historier å fortelle, de kan være oppdiktet fordi hvorfor ikke. La oss være seriøse, men la oss også sveve.

Jeg ser etter en raring, som e seriøs og ærlig.

Det jeg mener er som om man fjerner skallen å lar alt innholdet flyte utover, (for de som har noe innhold da) om det gir mening for noen. Tolk det som man vil, vær kreativ. Som om man lever i en drøm og man vil finne noen andre i denne tåkete drømmen å bruke noe tid med enten det bare er via en skjerm 1x i måneden eller noe annet. Det er ikke så viktig, 1 ting om gangen.

Om noen ser på seg selv som en alien så å ja snakk med meg.

Jeg er en rastløs faen, men og en rolig introvert.

27 Er jeg.

Ha et åpent sinn.

Eller om noen vil spille noe, men det virker ikke som noen er interessert i gaming (ps4). Eller gå tur midt på natta, se tv med bena på bordet om du ikke har tåfis, eller ta en drink ute, eller gjøre noe annet om noen har noe forslag :)

Håper ikke dette ble for merkelig, og at noen forstår det. Har lyst til å finne noen som forstår meg litt.


Vi trenger ikke engang å prate, kan bare være
Avatar

Hei

okt 17 2018 - 20:20
Følte at teksten din traff meg veldig, har tenkt på det samme. Trenger å snakke om boenhet føler er ekte men samtidig rart. Tror vi må snakke sammen! Jeg bor i oslo. 25 år.
Avatar

Hei

nov 12 2018 - 23:58
Liker så godt profilnavnet ditt.
Parter gjerne om ALT og ingenting. :)
Avatar

Re: Meningsfull samtale

nov 13 2018 - 07:25
Elsker dette innlegget her.
Men hvor er du ifra?
Avatar

Re: Meningsfull samtale

nov 13 2018 - 08:30
alledørhåndtakERskitne: Kult innlegg! Personen du søker er meg - og sannsynligvis en haug av andre folk her på forumet. Tenk hvor interessante og lekne samtaler vi kunne hatt om en gjeng med sånne som oss hadde møttes casually over en pizza ;)

En gjeng med uhøytidelige hobbyfilosofer + Øl & pizza = Epic times!
Avatar

Hei!

nov 13 2018 - 12:51
Sign me up for That! :)
Avatar

Hei!

nov 13 2018 - 12:53
Kan vi ikke prøve å få til et sånt møte? :)
Avatar

Re: Meningsfull samtale

nov 13 2018 - 21:56
Love it.
Avatar

:)

nov 20 2018 - 05:04
Hei :) Jeg er også kunstnerisk og opptatt av vitenskap, kvantefysikk og universet bl.a. Liker dype samtaler men foretrekker å møtes IRL hva tenker du om det? 29 Asker
Avatar

Nydelig absurd

nov 29 2018 - 01:53
Jeg er med. Oslo 32år.
Avatar

Re: Meningsfull samtale

des 2 2018 - 17:45
Nå var jeg sikker på at ingen kom til å forstå dette. Jeg er ikke en gruppeperson, men dere har jo mulighet for å møtes :) For min del foretrekker jeg å prøve å bli kjent med et menneske før jeg finner ut om man skal møtes eller ikke. I det minste få et inntrykk først. Jeg har ikke noe imot å ha nettvenner, om man evt skal møtes ser jeg etter noen i nærheten av der jeg bor, Fredrikstad.
I det siste har jeg nesten ikke orket å høre på noen prate, å jeg liker meg ved den delen der det ikke er folk. Noen ganger er jeg som en pensjonist å jeg hadde sikkert likt meg i et selskap hos de eldre.

Jeg ønsker å finne en versjon av meg selv, vet ikke om det er dumt.
Det handler ikke om å være enige om absolutt alt, men den følelsen om at vi forstår hverandre, følelsen av at vi er fra den samme plassen, verdenen, man kan dele alt som man vanligvis ikke kan og åpenheten er der, vi liker det som ikke skal likes, vi er begge i denne drømmen.

Vi vet at vi lever fordi hjertet slår og omgivelsene sier så, men det er som om klokken stoppet for lenge lenge siden og alt bare fortsetter å gå, livene, hverdagen, alt, men jeg sitter igjen i noe, eller sitter igjen her på jorda. Fast. Jeg vet jeg er her, men alt er som en fleip.

Ja, noe sånn.
Avatar

YO!

des 2 2018 - 18:44
Noen ganger er den beste formen for komunikasjon det å kunne være stille sammen (uten at den ene eller andre tror at det er noe som er galt), særlig for sånne som ikker er gode på å tørrprate om vær og vind hele tiden.. Kanskje det er en rar pensjonist du kan være stille sammen med du ser etter? :-)

Mann 53, ikke så langt unna deg spør...
Avatar

Nei :)

des 2 2018 - 19:36
Jeg tenkte mer 80 års alderen, men jeg vil heller bruke tid med de på min egen alder nå mens jeg er ung. Det som føles naturlig. Jeg mente vel at de eldre er stille å rolige, men det er jo de introverte og.
Avatar

Ja, jeg skjønner :)

des 2 2018 - 20:18
Tror jeg... Det er ikke så lett alltid dette her med å finne noen en trives og fungerer sammen med, kanskje derfor så mange sitter å vifter med tærne alene?
Avatar

Hei alledørhåndtakERskitne

des 18 2018 - 22:01
Har sendt deg en pm.
Avatar

Hei.

des 18 2018 - 22:19
Hei. G 27, Oslo.

Det var godt å lese dette innlegget ditt på kvelden her akkurat nå..

Jeg strever med en lignende følelse. Jeg kan sitte rundt andre mennesker som prater, men bare bli mer og mer ensom fordi jeg føler at ingen av dem passer meg som venn...

Jeg har et sted jeg pleier å henge for å møte folk. Men har ikke vært på 2 dager siden jeg er så frustrert og oppgitt pga dette..

Jeg er sannsynligvis ikke fullt så Introvert og individualistusk som deg, antagelig, men jeg har mye av det samme i meg. Savner flere mennesker i livet jeg føler jeg kan prate om litt dypere ting med. Hyggelig om du vil legge meg til. Du høres interessant ut å prate med.

Avatar

Re: Meningsfull samtale

des 25 2018 - 02:27
Jeg tar en pause :) Forventer ikke at de som søker kontakt med meg på pm skal vente på meg, men jeg skriver gjerne når den tid kommer.

Jeg lar dette innlegget stå, da kan andre muligens finne hverandre. Siden flere søker etter det samme som vi ser her :)

Tror det er sunt med en pause fra elektronikk når man bruker det så store deler av dagen. Jeg tror ikke det gjør ting annerledes, eller at man blir mer ensom.

Jeg leste en post her inne en dag, som motiverte meg til å prøve å gjøre det jeg kan i hverdagen for å få det bedre. Men det skjedde aldri, jeg bare fortsatte i det samme sporet.
Ønsker å prøve.

Kanskje jeg skulle endret personlighet, prøvd å levd, jeg vet ikke helt hva det vil si. Føler at jeg har levd alt jeg kan leve.

Jeg vet jeg skrev jeg var lei av å høre folk prate, men det er nettopp det jeg skulle hørt. Jeg burde gå ut, gjøre ting, presse meg selv, overse alt jeg er å prøve å bli en ny.


Endre navnet mitt, hadde vært gøy.


Ønsker dere raringer her inne et godt nyttår og gode dager.
Til forsiden