Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann søker deg som er ensom/alene....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann søker deg som er ensom/alene....

jan 30 2019 - 19:03
Søker etter noen som føler seg alene, ensom, som opplever livet som vanskelig, og som har behov for å bli sett, hørt og akseptert akkurat som den du er.
Føler du at du befinner deg inne i ditt eget, personlige hjørne av verden rundt deg, og ikke greier å ta/ha kontakt med andre mennesker?...
Føler du behov for å ha noen å snakke med, gå turer med, trene med, eller rett og slett bare være sammen med?...
Jeg er en en mann (47), jeg er åpen, ærlig, tillitsfull og til å stole på. Jeg har opplevd mye vondt, og har tatt lærdom erfaringene, samtidig som jeg prøver å legge det negative bak meg.
Jeg vil gjerne bety noe for noen, da jeg oppfatter det som noe av det aller viktigste vi som mennesker kan oppleve. Dette innebærer både å ta imot og å gi, noe jeg er innstillt på. Jeg føler at jeg har enormt mye å gi til den som fortjener det, men jeg vil aldri akseptere å bli utnyttet, noe jeg selv ikke kan tenke meg å gjøre i forhold til andre. Alt som skjer må være basert på gjensidig respekt og tillit. Jeg har mange forskjellige interesser (musikk er en av de viktigste!), jeg liker dykking (svømming), jeg liker også lange bilturer, der vi kan prate eller bare lytte til god musikk(!) og jeg er klar for det meste. (Seksuell legning spiller ingen rolle, da jeg vet at seksualitet og kjærlighet er to ulike ting, men, - at de utmerket godt kan være to sider av samme sak, og at ingen av delene utelukker den andre! - Poenget er hva man vil/har lyst til!...)
Jeg har ingenting som binder meg, og jeg kan bruke tiden slik det passer meg (eller - slik det passer deg!).
Om du bor i Rogaland, og om du savner en ekte venn, ta kontakt da vel!
Avatar

Re: Mann søker deg som er ensom/alene....

feb 4 2019 - 22:24
Selv om jeg er litt for ung og ikke bor der du sier, så ønsker jeg å sende opp dette innlegget, for at du skal finne noen som kan bli din venn, fordi du virker som en person som både kunne trenge og fortjene det. Så dette gjør jeg av ren godhet, og jeg håper at noen tar kontakt med deg.

-Vetle
Til forsiden