Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 48, Oslo, søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 48, Oslo, søker venner

aug 5 2018 - 15:41
Hei.

Jeg er en mann på 48 år som søker venner. Jeg har få venner. Om deg: Du kan være mann eller kvinne. Du kan være født hvor som helst i verden. Du er mellom 33 og 58 år. Om meg selv: Jeg er en tolerant person. Jeg er allsidig interessert. Jeg både lytter og forteller. Jeg er gift og har et barn. Jeg bor i Oslo, men er opprinnelig fra Vestlandet. Min store "sorg" i livet: Jeg tok feil utdanning og er i feil yrke. Jeg håper du tar kontakt. Jeg trenger venner. Hilsen MannfOslo
Avatar

Hei!

aug 5 2018 - 16:28
Jeg satt akkurat og titta innpå her i "jakten" etter flere venner. Jeg er kvinne, 40 år, samboer og to barn. Nordlenning som har emigrert til Oslo. Jeg ønsker meg hovedsakelig flere venninner, men fikk lyst å si Hei til deg. Er litt nysgjerrig på hva som er helt feil yrke? :)
Mvh M
Avatar

Hei

aug 7 2018 - 07:01
Mann på 48 her også. Bor i Asker sammen med samboer og 2 barn og ønsker meg veldig nye venner. Har sendt venne.forespørsel.
Til forsiden