Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 30, Tønsberg/Vestfold // Søker spirituelle, nysgjerrige mennesker som kanskje ikke faller helt i en kategori

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 30, Tønsberg/Vestfold // Søker spirituelle, nysgjerrige mennesker som kanskje ikke faller helt i en kategori

feb 1 2019 - 18:43
Hei! Mann på 30 som bor i Tønsberg. Jeg googlet etter hvordan å finne nye venner som er spirituelle og så noen som hadde laget lignende tråd her inne så tenkte å prøve!

Jeg har alltid hatt mange venner, men i tyveårene har jeg forstått at det var mye på andre sine premisser og ikke mine egne selv om jeg trodde det da. Jeg sitter dermed igjen med ingen venner sånn egentlig. Jeg har en solid god kjernefamilie, og har et sterkt bånd til de. Men jeg trenger noe mer. Jeg trenger noen som kan forstå meg, og jeg trenger å ha noen jeg kan ha dype samtaler med som møter meg med mine, kanskje litt rare interesser og fascinasjoner.

Jeg har alltid elsket mennesker, men aller mest kanskje litt på avstand. Elsker å vite mer om folk og hvordan de tenker og hvem de _virkelig_ er. Jeg studerte egentlig for å bli terapeut, men har tatt en pause for å finne ut hva jeg virkelig vil. Jeg elsker personlighetstester, og er INFP i Myers-Briggs testen.

Jeg er vegeterianer, og natur og dyr står veldig høyt hos meg. Ser på meg selv som et empatisk menneske. Jeg er høysensitiv, noe jeg ser på som et stort pluss og noe verden trenger mer av.

Jeg har blitt veldig åpen for spiritualitet, og forstått at det ordet har jeg misforstått som ung. Spiritualitet handler om veldig mye forskjellig, og i bunn og grunn handler det for meg om å leve autentisk, alltid starte meg seg selv og nysgjerrig på hvorfor vi faktisk er her på jorda. Så om du interesserer deg for det, så har vi masse å snakke om allerede der!

Festing er jeg ganske ferdig med, men jeg er glad i å ta en øl eller et glass vin og ha en kos kveld uten at det trenger å bli rølp.

Jeg elsker musikk, podkaster og hører på veldig mye forskjellig.

Sliter med å finne mennesker som tenker og er som meg, men i og med at jeg kanskje ikke er den som flyr mest rundt om kring til enhver tid - så sitter kanskje du med akkurat samme tanker som meg.

Det spiller ingen rolle om du er mann eller dame, men jeg har en tendens til å komme veldig godt overens med damer og liker godt hele atmosfæren dere bringer med dere. Jeg er singel, og liker både menn og damer, men her er jeg ikke på utkikk etter å endre den statusen. Først og fremst har jeg et behov for å få noen venner som er litt annerledes enn de jeg har hatt før.

Ut i fra det jeg har skrevet så er jeg kanskje ikke den typiske "mannen" selv om jeg tror de typiske "mennene" kanskje ikke er helt sånn når du kommer tett på de.

Om du kan kjenne deg igjen i noe her, så send gjerne en melding til meg!
Avatar

Aften!

feb 1 2019 - 20:34
Liker også slike tester, sist jeg sjekket var jeg ISTJ. Vi er nok helt på motsatt ende når det gjelder det spirituelle, empati, høysensitivitet, men har noen ting til felles. Jeg er blant annet veganer. Gjevnaldrene, og bor ikke så langt unna (mann). Liker også å prate om ting som ikke vanligvis får så mye fokus, trenger ikke nødvendigvis å være rart fordi. Anyway, kjekt å få litt feedback ikke sant :p Tror du har rett i at det er en del personer her som har interesse for det spirituelle.
Avatar

Re: Mann 30, Tønsberg/Vestfold // Søker spirituelle, nysgjerrige mennesker som kanskje ikke faller helt i en kategori

feb 1 2019 - 21:19
Kult! Du trenger absolutt ikke være helt lik, jeg mener at man ikke trenger å være helt like for å komme overens. Grunnen til at jeg skrev det var egentlig for å sjekke om det er noen som er interessert i de tingene jeg ikke finner overalt :)

Du er veganer, der har vi allerede mye til felles! Og ja, veldig kjekt med feedback! :D
Avatar

Re: Mann 30, Tønsberg/Vestfold // Søker spirituelle, nysgjerrige mennesker som kanskje ikke faller helt i en kategori

feb 1 2019 - 22:03
Hei!
Så hyggelig å lese at vi har en del likheter. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du har postet. Jeg er selv vegetarianer og elsker dyr og miljø, også er jeg "definert" som en INFJ i testen du snakker om.

Ønsker deg en god helg =)
Avatar

Re: Mann 30, Tønsberg/Vestfold // Søker spirituelle, nysgjerrige mennesker som kanskje ikke faller helt i en kategori

feb 1 2019 - 22:56
Så bra snødansen! Det er veldig hyggelig å se at det er flere som har lignende ting da :) Takk for at du skrev her :) Jeg har byttet litt på mellom INFJ og INFP selv!

Ønsker deg en god helg og :) Så sendte jeg en melding til deg også :)
Avatar

Hei !

feb 7 2019 - 21:19
Hei .Ser at vi har noe til felles.Tenker også at selv om en god del er forskjellig kan en snakke sammen.Spiser ikke mye kjøtt,og lite fisk.Så å spise vegansk med andre er helt greit for meg.Kan snakke om stort og smått.Liker også musikk.Liker også å snakke om kvanter,hvordan livet har oppstått.Kan ikke mye om det.Er ikke en lærd person,men en enkel sjel.Kanskje vi kan bli telefonvenner.Kanskje også møtes.Jeg jobber.Er det greit at jeg sender deg en venneforespørsel ?Jeg er 47 år.Bor i Asker,alene i en leilighet.Er mann.
Til forsiden