Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jenter i 30-årene i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jenter i 30-årene i Oslo?

nov 11 2018 - 19:04
Hei,
Er det noen hyggelige jenter i 30-årene som bor i Oslo her?
Jeg har hatt noen år hvor jeg har funnet ut at jeg ikke orker å omgås med flere overfladiske venne rjeg har lite til felles med, og befinner meg dermed i en tilstand av ganske mye ensomhet. Trives i eget selskap, men det hadde jo vært veldig hyggelig å funnet på noe med andre innimellom, ikke bare med kjæresten.. .

Jeg er en voksen 34-åring, barnløs, jobber fullt innen et servieyrke, og studerer deltid. Jeg liker å trene, gå på kino, i teateret, eller ta et glass vin etter jobb for å skravle og dele litt om dagen. Det trenger ikke alltid være de store anledningene eller lange kveldene, innimellom er det bare fint å ha noen som bryr seg om meg og jeg om de. Kikket gjennom telefonlisten forleden, og innså jeg sist snakket noen som ikke var kollega eller familie før sommeren... . Ingen god følelse.

Du vil kanskje ikke tro at jeg er ensom hvis du møter meg i en annen anledning, for jeg er sosial og glad i å møte nye mennesker, men så var det det med å bli eldre og oppleve at man kanskje bruker mye tid på noen som ikke ville gjort det samme tilbake, eller at man bare er i helt ulike livsfaser.

Andre som meg her inne?
Avatar

Re: Jenter i 30-årene i Oslo?

nov 11 2018 - 20:40
Kvinne 34 år fra nærheten av Oslo som er i samme situasjon som deg. Vi kan gjerne snakkes :)
Avatar

Er også kontaksøkende

nov 12 2018 - 22:40
Hei.
Så fin melding du deler.
Jeg er og 34 og har for tiden en pause fra arbeidslivet grunnet utbrenthet. Er mye tid jeg kunne tenke meg å bruke på å gå ut og finne på noe med andre en de jeg har rundt meg for tiden. Kanskje vi kan snakkes?
Avatar

:)

nov 20 2018 - 05:07
Føler på mye av det samme selv. Er en utadvent person, men savner fler genuine relasjoner. Adder deg. Jente 29 Asker
Til forsiden