Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente som kommer fra Filippinene og bor nå i Oslo ønsker å finne venninne.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente som kommer fra Filippinene og bor nå i Oslo ønsker å finne venninne.

feb 9 2016 - 22:01
Hei,

Jeg er filipinsk jente som er 24 år og bor i Oslo. Jeg vil gjerne møte ny mennesker og vil lære mer om norsk språk. Jeg har flere filipinere venner her i Norge men jeg har så få norske venner. Jeg tenker at det vil bli bedre å snakke med folk ute av min '' friends circle'' for å utvikle meg selv. Jeg har bodd her i Norge i tre år nå og kan snakke godt norsk (jeg lærer fortsatt). :-)

Om noen av dere som har lyst til å kjenne min kultur eller noen som har lyst til å bli kjent med folk som kommer fra Filippinene, blir jeg veldig glad at du tar kontakt. Om du har kanskje lyst til å spise filipinsk mat eller hvis bare du trenger noen å snakke med så er jeg bare her. :-)

Jeg fortsetter å lære norsk så det blir litt vanskelig å forstå meg noen ganger kanskje.. Men jeg tror at alt skal går greit.

Takk skal du ha!
Avatar

Hei

feb 11 2016 - 16:37
Jeg er en jente på 32 år som egentlig kommer fra Kroatia, men har bodd i Norge i over 18 år.. Hvis du er interessert i å bli kjent ta kontakt
Avatar

Re: Jente som kommer fra Filippinene og bor nå i Oslo ønsker å finne venninne.

jan 11 2019 - 23:51
Innlegget er ulest.
Heia! Er ei jente på 25år som har flytte til Oslo ikke lenge siden.
Studere du eller du jobba her? Hva du liker å jør i fritiden din ?
Til forsiden