Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente i slutten av 30åra søker andre høysensitive, ærlige mennesker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tull og rim ikke den karen

juli 8 2017 - 01:12
Og der er hvor du skaffer et 29kr telia kor (man spør etter "telia kontant startpakke" på vårt omnenvte narvesen filial'ae)t, sender mobilnr, [[[[knekker kortet etter-hvert-som det er inaktuelt.[[[[

Si det med endemeldinger.

Du må pm'e burner-nummeret for at jeg kan bruke det.

Man tar hintet når man kommer til det innbrendte personsvaret. Vil man ha samtaler så svarer man.

Slipper man å gi ut sitt faste telefonnummer.

Si det med ende på setningene.
Avatar

les for å forstå forumet!

juli 8 2017 - 01:13
Dette er hvordan alle kontaktforum fungerer her i landet. Si det med opgitthet.
Avatar

onna de new a'count

juli 8 2017 - 12:04
Ikke gidd å send meldinger til innadeforum; det er ikke en jævel som vet passordet; med mindre disse si det uten https folkene har dem på lager i klartekst. Se på hele opplegget og gjett selv. Spør med andre ord stasimedord om hva min login er/var. Jeg gidder knapt memorere denne nyligste kontoen. Kan hende jeg etterhvert må spørre dem selv. Spør dem med ord som for en gangs skyld ikke dumper på letteste måte ned i etterretningsvesenet. For en operasjon denne siden er. Inngivende?

Lei for alle slibrighetene; jeg håpet at de skulle være en kontrast til hva vil alle vil ha. Leit om det er noen leprekant klient, her, som tar ille over mine tastaturiske utfordringer.

Hvorfor skal jeg gidde å oppfølge disse narvesen aktige trådene? Og da snakker jeg om alle. Jeg kunne godt tenkt meg å oppvartet krokus78 på helt ønskbare forhold; da er vel det sagt? Om man så er kullsvidd så ville jeg vært der for vedkommende. Tenker disse tingene er sagt nå.

Dette er en evig sirkel. Beklager for at jeg ødela din personlige tråd. Det er ikke det jeg mente å gjøre. Men på side en i forumet virker du mest lovende.

Hiv deg på onkel yngres (3 år) digresjoner. Bror teresa av å godta alle individuelle konfigurasjoner. Sandpapir, kullbrent, ingen problemer. Sier vel mer om meg enn deg; ihvf i tale; men dette er primært en para-parodi av hvordan disse tingene i praksis fungerer.

Si det med interresse. Si det med å trykke publiser!

Ikke lett her i kontaktimperiet.
Avatar

Også høysensitiv

juli 10 2017 - 20:00
Jeg er også høysensitiv, og ikke minst mann, noe jeg føler er veldig sjelden, da jeg bare har møtt damer som er det til nå. Så om det er noen som ønsker kontakt så send meg gjerne en melding og/eller venneforespørsel. Etter å ha sperret av for den delen en del år nå så merker jeg at den starter å komme sterkt tilbake nå, og spesielt i dag. Er det flere som har sperret den av og har erfaringer rundt det? Jeg tror ikke det er så bra å gjøre det da jeg har gått fra den ene sykdommen til den andre etter at jeg startet med det, så nå prøver jeg å åpne meg opp for det for å se hva slags effekt det har på helsen. Måtte bare skru det av for det ble for intenst, føler jeg nå er mer klar for det intense om det skulle komme tilbake. Noen som har noen intense opplevelser så er jeg veldig interessert i å høre om dem, også interessert i å høre hva som er ekstra sensitivt hos dere, for å se om vi har noen like :)
Avatar

Re: Jente i slutten av 30åra søker andre høysensitive, ærlige mennesker

juli 23 2017 - 19:44
Hei!
Jeg er 27 år gammel og er også HSP. Men jeg har ADHD, så ikke godt å vite om jeg er HSP pga det eller utenom..
Jeg bor i Skien, da.. Telemark. Så ville vært nett-vennskap..
Jeg er alltid alene. Samboeren er mye opptatt og sønnen min er bare 2,5 år, og jeg har opplevd det samme som deg når det gjelder vennskap. Det er vondt.
Jeg har mye å gi, men ikke alltid det funker da jeg tydeligvis ikke følger vanlige "danse-rundt-grøten-normer"...
Hva er dine interesser? :)
Avatar

Ser meldingen er gammel, men...

aug 7 2017 - 00:38
Jeg kaster meg på her jeg allikevel. Ikke for annet enn at jeg kjente meg veldig igjen i OPs første post. Nå har jeg ikke brukt så mye tid på å sette meg inn i dette med høysensitivitet, men min kjære søster har nevnt det flere ganger fordi hun mener jeg er slik.

Nå har jeg også brukt et tiår omtrent på å bygge ned de fleste sosiale forbindelser, men etter jeg flyttet langt unna der jeg kommer fra har denne ensomheten som tidligere var mer som mitt lille fristed i verden, blitt litt ubehagelig. Passert førti. Er litt for kreativ, liker foto, teknologi og design, og sitter altså et sted i Oppland hvor jeg ikke kjenner noen. Eller. Det er vel riktigere å si at ingen kjenner meg da...

Er mann og har kjæreste. Mer på utkikk etter noen å snakke litt med innimellom enn noen å treffe, men et treff i ny og ne kunne vært hyggelig det også.

Du får tilgi meg Krokus hvis jeg skriver på feil sted. Er helt ny her og i ferd med å orientere meg :)
Avatar

Hei:)

aug 15 2017 - 05:12
Dette kjenner jeg meg veldig godt igjen i,alltid følt meg utenfor og som en outsider,samme hvilke miljøer jeg har frekventert.Og det har jaggu blitt mange gjennom årenes løp.Har lest mye om HSP på nett de senere år og er 100% sikker på at et er ett karaktertrekk som ligger godt forplantet i min sjel.Ser ikke på det som ett nederlag,men akk så slitsomt.

Man lærer heldigvis å passe på seg selv og unngå mennesker og situasjoner som tapper deg helt ned,ihvertfall gjelder dette meg.Til dags dato sitter jeg igjen med 1 venn.Har rett og slett kuttet ut 3 av mine nærmeste i løpet av det siste året.Tungt,men følte det var nødvendig.

Har alltid gitt mye av meg selv og følte etterhvert at man ble tatt for gitt og ikke minst utnyttet.Kunne jeg ikke stille opp på F.eks min forhenværende venns byggeprosjekt så fikk jeg dårlig samvittighet,enda jeg har noen 1000 timer med dugnad bak meg.Men det har ikke med HSP å gjøre ( tror jeg ). Tror heller at det er min psykiske sykdom som gjør dette.Er forresten ufør.Følte også at det ble litt mange unnskyldninger og bortforklaringer når man en sjelden gang spurte om noe tilbake.En dag var grensen nådd der også.Er jo ikke totalt idiot.Bare litt dumsnill.

Har heldigvis nok av interesser.Ikke minst er jeg glad i alt som har med skog og natur å gjøre.Bøker er også en viktig kilde i mitt liv.

Dette var litt om meg.Bor i Østfold og er født i 1969.Er heldigvis ungdommelig av meg.Og liker å tenke på de litt dypere ting i livet.Ikke overfladisk pjatt.

Må legge til at jeg kommer til å flytte oppover til roligere strøk etterhvert. Planen er neste år engang,men ikke bestemt hvor.Men det blir ett nytt spennende kapittel.

Hvis noen ærlige og oppriktige mennesker vil legge meg til så svarer jeg alle,er forresten hannkjønn.
Avatar

Re: Jente i slutten av 30åra søker andre høysensitive, ærlige mennesker

okt 21 2017 - 20:37
---
Til forsiden