Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 24 søker venner i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 24 søker venner i Trondheim

jan 7 2019 - 19:35
Hei:)
Jeg er ei 24 år gammel jente som kommer fra Trondheim, og ønsker meg venner i området Trondheim og sørover mot Melhus, Støren, Soknedal.
Jeg er ganske sjenert i starten, og sliter derfor med å ta kontakt med folk. Men jeg er veldig snakkesalig og tørr å slippe meg mer løs når jeg blir kjent med folk.
Jeg er veldig glad i dyr og naturen. Turer i skogen og på fjellet, men også kosekvelder hjemme med film og et glass vin.
Ønsker en venn jeg kan stole på, snakke med og være glad i, og bare henge sammen med av og til.

Send meg gjerne en melding:)
Avatar

Hei :)

jan 8 2019 - 01:08
Jeg er en mann på 24 år som også holder til i Trondheim. Har en samboer som jeg er veldig lykkelig med, så er ikke ute etter kjæreste, men har veldig lite nettverk i byen sånn ellers ettersom vi flyttet hit ganske nylig, så kunne derfor ha tenkt meg å stifte noen nye bekjentskaper. Jeg er en ganske rolig fyr som også er veldig glad i å gå turer i skog og mark, og hvem liker vel ikke dyr? Bare å legge meg til som venn om du føler for det :)
Avatar

Re: Jente 24 søker venner i Trondheim

jan 8 2019 - 01:10
er også i trondheim rundt samme alder og vil ha venner:) har sendt venneforespørsel. kan fortelle mer på melding, fortsatt litt for sjenert til å skrive alt rett ut her tror jeg ...
Til forsiden