Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 24 ønsker flere venner i Oslo og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 24 ønsker flere venner i Oslo og omegn

okt 14 2018 - 01:38
Hei.

Jeg har akkurat flyttet hjem etter mange år som student i utlandet. Har noen få gode venner her men de er opptatt med sitt og jeg ønsker å være mer sosial. Har vært vant til å ha mange venner fra før så kjenner nå litt på ensomheten.

Mine interesser er å gå på tur i skogen og fjellet, kunne tenke meg å stå på ski o.l til vinteren, liker å lage god mat fra bunnen (jeg spiser vegetarisk men legger meg ikke opp i hva du gjør) og tar gjerne en tur på byen i helgene. Ellers er jeg litt opptatt av mote :)

Høres dette spennende ut så ta kontakt. Hadde vært morsomt om vi kunne arrangert et treff med flere på en gang, så blir det ikke så skummelt for de som er sjenerte. Jeg er vant til å ha mye ulike personligheter i vennegjengen og synes bare det er koselig å bli kjent med nye folk. Jeg er litt sjenert men blir fort varm i trøya.

Hadde vært så koselig å bli kjent med noen i samme situasjon, så det er bare å svare her om du kunne tenke deg å bli kjent. Fortiden bor jeg i Akershus, men regner med å flytte til Oslo på nyåret.

Hilsen Jente 24

Avatar

Hei

okt 14 2018 - 08:10
Hei.
Så hyggelig at du er tilbake i Norge igjen.
Du høres ut som en meget interessant person!
Selv liker jeg å gå tur,trene,sparke ball og langrenn om vinteren.
Selvsagt blir det en og annen tur på byen/kino.
Så det høres ut som om vi har mange felles interesser.
Jeg vil veldig gjerne bli bedre kjent med deg :)
Avatar

Hei

okt 22 2018 - 00:52
Sender deg en forespørsel. :)
Avatar

Re: Jente 24 ønsker flere venner i Oslo og omegn

jan 5 2019 - 17:19
Hei! :) Er ny i Oslo og skulle gjerne hatt litt fleire vennar og. Fekk du noke respons her? Send meg gjerne ei melding :)
Til forsiden