Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

J24 søker veninner bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

J24 søker veninner bergen

okt 8 2018 - 19:16
Hei!
Noen som har lyst å bli kjent med meg? Jeg er en snill og grei jente på 24år jeg har få venner og er litt ensom. Eg har hund og samboer. Men Jeg er uten jobb så blir litt lange dager hjemme. Jeg er glad i å gå tur og slappe av med serier. Det hadde vært kjekt å bli kjent med noen på samme alder :-)
Avatar

Jente 24

jan 20 2019 - 10:21
Hei.
Jente 24 år. Jeg har samboer og 2 barn. Jeg jobber fortiden til ca 13 hver dag og mannen jobber stortsett kveld så har mye dager jeg og ungene er alene. Jeg liker å gå turer og slappe av med serie/film/hobbyer.
Avatar

Hei

jan 23 2019 - 22:27
Jeg er 21 år, og kommer fra Bergen. Jeg også har hund, og liker å gå tur. Jeg vil gjerne bli kjent, så bare send meg en melding hvis du vil.
Avatar

J25 :-)

feb 4 2019 - 18:19
Hei!

Jeg er 25 år og og bor i Bergen med samboer, og søker nye venninner siden jeg har mange nære venner som har flyttet fra byen de siste årene. Jeg er veldig glad i dyr, liker å lage mat og bake, se serier eller film, trene/ gjøre yoga og gå turer, og dra på kino/konserter osv. Jeg er åpen for nye bekjentskap hvis du vil treffes! Jeg ser at Reser1997 og Mamma232 også er i samme båt, og det hadde vært mulig å treffes flere sammen hvis dere er interessert i det også :-)
Til forsiden