Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

J21 Sørlandet søker venninner <3

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

J21 Sørlandet søker venninner <3

jan 19 2019 - 20:13
Hei alle sammen.

Jeg er ei jente på 21 år (1997) og vil selv betrakte meg selv som glad, snill og ei god venn. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor jeg er en av de som sliter ekstremt med ensomhet.

Helt siden ungdomsskolen har jeg hatt disse vonde følelsene. Jeg var ei utadvendt og sosial jente fram til videregående. Der klarte jeg ikke å stifte vennskap, og kombinasjonen av å være vennløs og ekstremt ensomhet gjorde at jeg kun klarte å fulle første året mitt på VGS. Jeg har absolutt ingen, mine gamle bestevenninner har startet sine egne liv og fått nye venner, mens mitt er på pause. Det er vondt å tenke på at jeg ikke har vært på ordentlige jentekvelder på flere år. Dette tærer veldig på meg. Jeg gråter hver dag. Jeg har over 1000 venner på Facebook, men ingen ordentlige. Bare tanken på å gifte meg i framtiden får meg til å kaste opp. Hvem skulle vært min forlover? Tenk så flaut å ikke ha noen venninner å kunne invitere i framtidige anledninger. Jeg føler meg ganske desperat. Jeg er så lei av å føle meg mislykket.

Gjerne send meg en melding. Alder eller kjønn har ikke noe å si, men det er helst venninner jeg søker.
Avatar

Re: J21 Sørlandet søker venninner <3

jan 20 2019 - 09:40
Hei.
Jeg er en jente på 23 snart 24. Jeg bor litt utenfor Bergen, jeg sitter egentlig å har det akuratt som deg bare at jeg har samboer og 2 barn.
Snakker stortsett bare med svinger familie og har det greit sånn sett. Men jeg skulle så gjerne hatt en venninne jeg kan snakke med alt om.. Har ingen da de jeg hadde har vi gått hver vår vei.
Håper du har lyst å prate videre selvom vi bor en stykke fra!
Til forsiden