Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Inspirer meg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Inspirer meg!

nov 20 2018 - 05:22
Hei alle.

Har vært medlem her i mange år, men går årevis imellom at jeg er aktiv her. Streifet innom her igjen nå, og så det hadde kommet noen nye folk hit:)

Selv er jeg en utadvent kunstnersjel med manglende nære venner pga mye flytting osv. Jeg er jente og 29 år, uten barn. Er overhodet ikke interessert i gutter som ville ha utviklet følelser for meg, så sikter mest mot jentevenner eller homofile venner, evt guttevenner som har kjæreste eller liknende:) Alder har ikke noe å si!

Jeg driver med alle kunstmedier, er interessert i vitenskap, kvantefysikk, universet, improvisasjon, og ellers liker å være leken og spontan. Liker sære, annerledes folk med en historie, som kan inspirere meg, og vise meg noe nytt :)!
Avatar

Hei !

nov 20 2018 - 20:39
Er ikke homofil,men overhodet ikke intresert i noe forhold.Er også intresert i universet,kvantefysikk,filosofi .Vil gjerne lære noe og lære bort.Er ute etter en å snakke med om smått og stort på telefon.Jeg sender deg en venneforespørsel.Vil skrive litt med deg på lukket forum. Hvis kjemien stemmer vil jeg gjerne snakke med deg på telefon.Er 47 år.Bor alene i Asker
Avatar

Hei kuntnersjel

nov 21 2018 - 21:50
Du høres ut som en inspirerende person. Føler meg annerledes, ønsker å gjenoppdage kreativiteten min.
Tidligere utdannet kunst og håndverkslærer. Kanskje vi kan bli venner?
For tiden driver jeg en del med yoga og tantra. Kvinne 34, bor i Oslo.
Avatar

Hei!

nov 22 2018 - 11:17
Jeg er også glad i kunst og vitenskap, så vi har noe til felles der :) Jeg har drevet mest med ballett og teater, men bare på fritiden. Og så tegner jeg en del, men mest for meg selv. Og mye annet. Hilsen kvinne 40 år, i Oslo.
Avatar

:)

nov 22 2018 - 18:05
hyggelig med svar! :)
Avatar

:)

nov 22 2018 - 18:13
Azraella og Daisy147 sendt Pm .)
Til forsiden