Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor svarer ingen???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor svarer ingen???

okt 15 2018 - 23:57
Jeg leter etter venner å finne venner siden jeg har så lyst til å bli bedre kjent med nye mennesker å ikke være ensom å trist hele tiden jeg er fra Lier å er 24 år.jeg har mistet venner jeg prøver å få meg venner men det er ikke så lett det nei jeg har ikke noe liv lenger jeg har mistet alt
Avatar

Hei

nov 8 2018 - 16:04
Hvorfor svare du ikke selv???
Avatar

Re: Hvorfor svarer ingen???

nov 8 2018 - 21:09
Kan være godt å vite at du får ikke beskjed når noen sender deg melding, du får bare beskjed når noen har sendt deg venneforespørsel, så det kan godt være hvorfor ingen svarer. Du må legge dem til som venn først!
Avatar

hei:)

nov 10 2018 - 18:13
hei:), har sendt deg melding:)
Avatar

Hei

nov 10 2018 - 23:55
Jeg har vært syk da derfor har jeg ikke svart da men jeg svarer så fort jeg får muligheten til det da.takk for svar alle sammen
Avatar

Carrrodl

des 26 2018 - 00:36
Håper du har det bedre, kjenner på ensomheten selv. vond følelse det her!
skriv gjerne til meg om du ønsker å bli kjent.
Avatar

Re: Hvorfor svarer ingen???

des 27 2018 - 03:39
Jeg venter også på svar fra deg! Hehe. Bare Du som ikke svarer :p
Avatar

Svaret ifra meg :)

des 27 2018 - 14:38
Hei på deg

Å være ensom er fælt, å kjenne på at en blir oversett er så vondt å så sårt. Det er alltid godt å ha en venn å snakke med, en som kan lytte, gi deg trøst når det tynger på som verst. Ingen bør gå rundt å føle seg utilpass. Alle fortjener en venn og en klem iblant. En som du kan skøye med, le sammen med. En du kan gå turer sammen med. Det er alltid godt å snakke med noen. Av og til kjennes det veldig vondt men etter en stund kanskje ikke med det samme, men til slutt veldig godt. Skriv gjerne til meg og jeg skal prøve å svare så godt jeg kan. Ha en fortsatt fine dag :)
Avatar

sendt mld

des 29 2018 - 14:45
se mld
Til forsiden