Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har bursdag idag,men ingen venner(42 :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har bursdag idag,men ingen venner(42 :-)

sep 2 2018 - 18:50
Jeg har bursdag og blei 42 i dag.Har slitt med rus/narkotika og visste ikke helt hvor jeg skulle begynne,men jeg visste at jeg måtte begynne å gjøre noe med det.Er for tiden på rehab. og er også i LAR.Har fått hjelp av miljøterapeut til å bearbeide en del vonde følelser og jeg sliter heldigivis ikke så mye psykisk.Sliter mest med ensomheten og har ingen venner.Holder for tiden på med leilighet og jobb i Oslo.Jeg har kuttet ut tidligere venner som egentlig ikke var venner engang,og har derfor lite nettverk.Er single og har heller ikke barn og alle sier at jeg er en kjekk mann.Men helt ærlig tror jeg at p.ga. fortiden min er jeg dømt til å være evig single.Kunne kansje tenke meg å bli kjent med ei dame som kansje har vært/er i omtrent samme situasjon som meg men du MÅ ikke ha vært det.Kansje er du som meg med lite venner og ensom..Jeg er født i jomfruens tegn og er en stille og rolig type.Liker å drive med hester innimellom og er hobbysalmaker.Liker også å være ute i friluft og ta foto.Trener litt og prøver å holde meg sunn.Oslo.Jeg er slank og ser helt normal ut..Tror ikke dette er rette plassen å søke,og veit ikke hvorfor jeg skriver her inne.var bare så ensom på bursdagen min i dag...
Avatar

Re: Har bursdag idag,men ingen venner(42 :-)

sep 2 2018 - 19:28
Gratulerer så mye med dagen!
Avatar

Gratulerer med dagen!

sep 2 2018 - 21:42
Jeg er verken i riktig alder eller kvinne, men gratulerer med dagen skal du få! Håper du får en ålreit dag okke som.

Ingen som bryr seg når jeg fyller år heller, men det smerter alltid litt ekstra den dagen, for det forventes å gratulere de man bryr seg om.

Håper du kommer deg videre i et rusfritt liv og finner nye og gode venner å omgås.
Avatar

Gratulerer med dagen, på etterskudd.

sep 3 2018 - 07:42
Gratulerer så masse med dagen som var. Håper du fikk litt solskinn inn i dagen. Varm bursdagsklem
Avatar

Hei

sep 7 2018 - 15:58
Gratulerer på etterskudd. Hadde nylig bursdag selv og feiret kun med en venn da, så kjenner til det. Klem
Avatar

hei

sep 18 2018 - 21:26
lykke til!!
Til forsiden