Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Folk rundt 19år i skien/Porsgrunn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Folk rundt 19år i skien/Porsgrunn?

nov 17 2018 - 00:17
Hei, ser etter folk rundt min egen alder, som kanskje også sliter mye med depresjon, selvmordstanker eller angst. Den følelsen om at man er pysete hvis man snakker om sånna ting åpent. Det er liksom en følelse om at alle har det likt, men jeg velger bare å syte mer om det. Føler meg lost og uhørt.
Avatar

Re: Folk rundt 19år i skien/Porsgrunn?

nov 17 2018 - 02:10
Hei

Kjenner meg igjen i det du sier, selv om jeg har blitt fortalt at jeg muligens er mer nedstemt enn deprimert. Er viktig å prate om følelser, selv om jeg noen ganger har følt at det ikke er så mye følelser inni meg, så ligger det alltid noe under der og brygger. Vi er alle forskjellige, og alt spiller inn. Håper du finner litt god støtte her, har selv blitt veldig godt kjent med en person som jeg verdsetter veldig høyt.

Ser at du var ute etter gjevnaldrene, men kan gjerne prate om du ønsker, 29m fra skien :) Har en tråd selv her om du vil vite mer om meg.
Avatar

Re: Folk rundt 19år i skien/Porsgrunn?

nov 17 2018 - 03:05
Er veldig ny her. Alt hjelper egentlig. har sendt forespørrsel
Til forsiden