Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom jente 21år fra telemark

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom jente 21år fra telemark

jan 6 2019 - 18:47
Hei dere der ute! Jeg ønsker meg gjerne noen å snakke med/venner. Er ny på den siden her, men skal gi det et forsøk.

Jeg er i full jobb og stor trives med det. Har også en hund jeg elsker å være med. Men problemet mitt er på fritiden. Der skjer det absolutt ingen ting. Og det holder på å tørne for meg. Jeg har alltid hatt noen å gå med på skole, og vært i en "gjeng" der. Både på ungdom skolen, videregående og folkehøyskole. Men jeg er den alle planlegger og finner på ting uten. Er alltid sånn at man ser på snapchat eller andre sosiale medier at "gjengen" er ute uten deg. Jeg har alltid spurt om folk vil finne på ting, men da har dem vært opptatte. Unntak om jeg har f.eks. tilbudt meg å ha fest hjemme, eller om det er noe de tjener på. Og jeg begynner å bli lei. For det er ikke noe kul følelse.

Har aldri hatt en egen god venn, eller en jeg har kunnet snakke med. Derfor tenkte jeg å prøve her. Kanskje det er lettere med noen som er i samme båt? hvem vet. Setter utrolig stor pris på tilbakemeldinger iallfall. Og jeg er flink til å lytte om du trenger noen å snakke med.

Hilsen Jente 21
Avatar

Re: Ensom jente 21år fra telemark

jan 6 2019 - 20:04
Hei! Kjenner meg igjen i mye i det du skriver. Bor dessverre ikke i Telemark, men blir gjerne kjent med deg over nett om du ønsker det :) Gutt på 22 år her.
Avatar

Re: Ensom jente 21år fra telemark

jan 8 2019 - 05:19
Hei

Bor i området og har også fast jobb og sitter mye hjemme. Vil gjerne bli kjent med litt nye folk, er en 29 år gammel mann, og sikkert ikke den slags venn du kunne tenkt deg, men er her om du ønsker å bli kjent. Kjipt å bli glemt av vennene sine, er ikke riktig å være den som bare gir og aldri får. Håper du får noe bra ut av siden her, kanskje det er lettere her? Jeg vet ikke helt selv hvor lett det er å finne venner her, virker så random om noe klaffer eller ikke, tror det er lettere for kvinner, men dog mange menn som er ensomme og søker mer enn bare vennskap.

Jeg er en skikkelig loner, men har klart å skaffe meg en veldig god venn her på siden, dessverre er avstanden for lang, noe som gjør det litt vanskelig. Er kun ute etter vennskap, av begge kjønn, og åpen for å finne på ting (selv om ikke jeg er så flink til å ta initiativ selv). Oppvokst med hunder btw!

Sender deg en venneforespørsel.
Avatar

Hei

jan 20 2019 - 21:37
J27 år. Skien. Snakker gjerne litt
Avatar

Hei

jan 20 2019 - 22:32
Heisann :)

Kjenner meg godt igjen på det du sier.

Blir gjerne kjent med deg. Sender deg en requst :)

Hilsen gutt 30.
Til forsiden