Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En ny vennegjeng, med felles interesser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En ny vennegjeng, med felles interesser

jan 24 2019 - 19:28
Hei! Jeg ønsker å starte et fellesskap, med folk som har lignende interesser. Dette er: Litteratur, historie, kultur og tegneserier. Jeg er selv ikke en av dem som leser så mye tegneserier, men jeg gjorde det som barn, og jeg har noen tilbud til de som er interessert i det.

Du behøver ikke like alt, men du kan like en eller flere av det. Jeg ønsker å starte en vennegjeng som kan samarbeide og snakke om dette med hverandre. Så hvis noen har interesse, eller føler for å dele sin entusiasme rundt det de er interessert i, så send gjerne en melding!

Jeg vil gjerne ha flere å dele interesser med, og en gruppe med folk som kan ha det gøy ved å snakke med hverandre om det de er interessert i. Håper noen likte denne ideen, og hvis du ikke vil sende en melding til meg i en offentlig tråd, så send den til min bruker istedenfor.

Ikke alle er like komfortable med å poste offentlig, vet jeg, så derfor så må man ikke det hvis det er ønske om å bli med i et sånt fellesskap. Håper på interesserte, og på nye venner! –Med vennlig hilsen: Vetle 1994
Til forsiden