Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dele tanker...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dele tanker...

jan 6 2019 - 22:15
Livet viste seg å bli mer utfordrende enn jeg hadde forutsett. Har bitt meg fast på denne kloden i 33 år nå, og har endt opp som en ensom gubbe i trøndelag. Jeg dedikerte 20-årene mine til studier, og har mistet alt av nettverk. Jeg savner noen å snakke med, selv om jeg er introvert og trenger mine rolige stunder for meg selv. Har vært i tre lengre forhold, der det siste nesten sugde livet av meg. Jeg vet ikke om dette er et rop om hjelp, men jeg føler jeg balanserer litt på kanten nå.

Hverdagen består stort sett i å montere på en maske og late som om livet er perfekt og smile og flire med kolleger. Selv om juletiden var fin ilamme familie, var det ekstremt tung å komme igang på nyåret. Det blir bare verre og verre for hvert år som går. Før elsket jeg jobben min, nå vet jeg ikke lenger om jeg har motivasjonen som skal til for å holde dette gående lengre. Jeg er en person som blir veldig glad på andres vegne, som lever i gode samliv, har sin vennekrets, som gir dem energi til å spre glede rundt seg. Det gjør meg samtidig trist, fordi jeg mister mer og mer den evnen til å motivere andre og ta vare på meg selv fordi jeg ikke har noen av delene lengre.

Hvis noen har lyst å dele tanker og gi råd, hadde jeg blitt veldig takknemlig.
Avatar

Re: Dele tanker

jan 7 2019 - 00:54
Hei du :)
Mye av det du skriver kunne vært om meg. Føler veldig mye av det samme og livet blir mer og mer ett ork. Så lenge jeg kan være hjemme så går det normalt greit. Men på jobb er jeg blitt veldig stille. En tar på maska når en drar hjemmefra og tar den av når en kommer hjem. Det mest blir slitsom og krever masse energi. Oftes så utsetter jeg det meste til meste da... og neste dag.... og neste dag. Har vel bare 2 jeg kan kalle litt nære venner da.
Går til samtaler lokalt her da og venter å få time på DSP innen 1 mnd.
Har vel ikke så mange råd å komme med da, men om du har lyst å skrive litt så er jo det fint :)
Jeg er litt eldre enn deg da, men kommer også fra Tr lag. Kan sikkert møtes en gang om det føles riktig for begge.

Ha en fin dag i morgen :)
Avatar

Hei !

feb 9 2019 - 21:19
Vil gjerne dele tanker med deg .Har hatt mitt å stri med,nå har jeg relativ balanse.Tror vi kan hjelpe hverandre.Tror man kan lære noe av alle mennesker.Vil gjerne bli telefonvenn med deg.Sender deg venneforespørsel.Regner med at du vet det,men for å skrive med meg på lukket forum må du aktivere min venneforespørsel.Er en 47 år gammel mann, som bor alene.Kan snakke om smått og stort.
Til forsiden