Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

31/M/Tromsø PRATER MED HVEM SOM HELST

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

31/M/Tromsø PRATER MED HVEM SOM HELST

nov 9 2018 - 21:04
Hallo folkens!

Har så lenge tilbake som jeg kan huske slitt med depresjon og noe sosial angst, og selv om akkurat dette er en ganske ny utvikling så har jeg det egentlig jævlig bra akkurat nå.

Jeg får god effekt av medisinene mine, og i stedet for å gjemme seg fra alle verdens problemer og rømme til andre distraksjoner som f.eks. alkohol eller gaming (som jeg tidligere har gjort) prøver jeg nå å jobbe med meg selv. Begynte å trene litt. Spiser bedre. Tenker mye på hva som betyr noe for meg. Hvordan blir jeg den best mulige utgaven av meg selv? Hvordan blir jeg en person jeg kan være stolt av å være? En del av dette blir at jeg prøver å tvinge meg selv ut i situasjoner litt utenom det vanlige. Burde for eksempel være litt mer utadvendt og oppsøke flere sosiale situasjoner.

Samtidig føler jeg veldig med alle som plages av deres psykiske helse, eller har enten egne rusproblemer eller blant familie. Prater gjerne med deg om min eller din T1 diabetes. Om det nye Coheed & Cambria albumet eller hvilken Taylor Swift låt som er kulest. Målene våre eller tingene som gjør de vanskelige å oppnå. Kjærlighetssorg. Hva som er tungt i livet. Hva som er digg i livet. Har du kreative interesser? Jævla kult, synes jeg. Prøver selv å skrive ferdig en bok, men annahver uke når jeg har 3-åringen min her blir det jo ikke tid/energi til så mye annet enn å være forelder. Hvordan kan jeg støtte deg i å føle deg bedre og nå dine mål? Hvordan har du det i dag? Ikke så bra? Jeg har vært der, selv. La oss slå av en prat. Selv om du føler deg ensom så hjelper det kanskje litt å ikke være helt alene.

Vi kan møtes og spise sushi, eller ta en øl, eller en kopp kaffe, eller sende ei melding her og der. Nettvenner eller andre Tromsøværinger går egentlig for det samme. Jeg dømmer ingen uansett alder, kjønn, legning, uansett hvilke vansker du har vært gjennom, sliter med nå, eller hva du eventuelt måtte ty til for å komme deg forbi dette. Føler meg temmelig ydmyk av egne opplevelser gjennom livet, men begynner samtidig å bli ganske fornøyd med den personen jeg er i dag. Møter gjerne nye folk bare for å utvide vennekretsen, eller dersom du tror det ville være nyttig for deg å prate sammen med noen med mine livserfaringer. Kan jeg gjøre dagen din 3% bedre om så bare for en kort halvtime så synes jeg jo det er verdt innsatsen.

Send meg en venneforespørsel, da vel!
Avatar

Hei !

nov 11 2018 - 13:12
Er du intresert i å prate med en mann fra Asker på 47 år.Kan prate om stort og smått på telefon
Til forsiden